21 de jucători au spus prezent la reunirea Otopeniului

Mihai Andries 14 Jan. 2013, 21:33 Pregătiri, amicale

Azi la prânz a avut loc reunirea echipei ilfovene CS Otopeni. Viorel Ion a avut 21 de jucători la primul antrenament, lista celor prezenți cuprinzându-i pe portarii Bucuroiu și Pânzaru și jucătorii de câmp Dumitrescu, Vătavu, Vlaicu, Răvoiu, C. Marin, G. Ion, Bardu, M. Dedu, S. Pană, Marcu, Otvoș, M. Roman, L. Pârvu, Pălimaru, Bucă, Antoche, Slv. Radu și M. Dumitru.

Destul de numeroasă este și lista celor care nu mai intră în calcule pentru retur, o parte din jucători plecând după ce și-au depus memorii sau au ajuns la înțelegeri cu clubul privind rezilierea contractului. La înțelegere amiabilă au ajuns portarul Oltean și jucătorii de câmp Iliescu și Stroe, în timp ce Panait a fost la final de contract. Vali Alexandru, Neagoie și Florin Manea au fost declarați liberi ca urmare a memoriilor depuse. O surpriză o constituie și posibila despărțire de Bogdan Dumitru, acesta depunându-și memoriu pentru salarii restante, caz aflat în curs de judecare.

În ceea ce îl privește pe Florin Manea, acesta a mărturisit că a primit o ofertă de la Corona Brașov, dar că mai așteaptă și alte oferte. „Am petrecut momente super bune la Otopeni dar vine o vreme când drumurile trebuie să se despartă. Merg mai departe în încercarea de a-mi face treaba la echipa pentru care joc” a declarat fostul conducător de joc al Otopeniului

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 14 Jan. 2013, 21:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă