20 de caracaleni la Predeal!

16 Jul. 2012, 13:22 Pregătiri, amicale
20 de caracaleni** la Predeal!

Oficialii echipei FC Caracal au stabilit în linii mari lotul pe care antrenorul Iordan Eftimie se va baza în sezonul 2012-1013, la capătul căruia caracalenii ar trebui să promoveze în eșalonul secund.

Caracalenii pleacă luni, 16 iulie, în cantonament centralizat la Predeal, unde vor rămâne până pe 27 iulie. Un lot format din 20 de fotbaliști face deplasarea în stațiunea montană, din care cinci sunt jucători noi, aduși în această vară. În această perioadă au semnat înțelegeri cu gruparea caracaleană mijlocașul Rioșeanu (Gaz Metan Severin), fundașul central Cristian Ciobanu (FC Cisnădie), David (Sportul Vișian Nouă), Adrian Mitroi (Gaz Metan Severin) și atacantul Buciuman (Minerul Motru).

Directorul sportiv de la FC Caracal, Gigi Ilie, a declarat că ar mai fi nevoie la echipă de jucători sub 21 de ani. „Cam acesta este lotul. Mai avem ceva probleme la jucătorii sub 21 de ani, dar vom vedea ce vom aduce după cantonamentul de la Predeal, unde vor merge 20 de jucători. Am mai discutat și cu atacantul Trifu, dar este accidentat și nu se știe dacă mai rămâne la Caracal”, a spus Gigi Ilie.

Jocuri amicale cu Minerul Motru și CS Apă Craiova

Oficialul echipei caracalene, Gigi Ilie, a declarat că a stabilit două meciuri amicale. „Este posibil ca în stagiul de pregătire de la Predeal să facem și jocuri amicale, dar nu știm ce echipă găsim acolo. După ce vom reveni în județ, am stabilit două jocuri de verificare. Vom juca cu Minerul Motru pe 4 august, iar pe 8 august vom întâlni CS Apă Craiova”, a spus Gigi Ilie.

Lot FC Caracal: Mogoșanu, Pârvu, Răceanu – portari, Moșteanu, Cârnu, Tudor, Alexandru Mitroi, David (Sportul Vișina), Ciobanu (FC Cisnădie) – fundași, Stan, Bugiu, Căpățână, M. Alexandru, Bocănete, Rada, Rioșteanu (Gaz Metan Severin), Koko, Rădulescu, Adrian Mitroi (Gaz Metan Severin) – mijlocași, C. Niculescu, Buciuman – atacanți.
Antrenor: Iordan Eftimie.

Sursa: Gazeta Nouă

16 Jul. 2012, 13:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă