13 cu ghinion? Hunedoara s-a reunit cu un număr superstițios de jucători

10 Jul. 2012, 13:37 Pregătiri, amicale
13 cu ghinion?** Hunedoara s-a reunit cu un număr superstițios de jucători

Sătui să stea acasă în vacanță „negru-albaștrii” și-au dat întâlnire la stadion pentru o mișcare în aer liber. Birourile sunt în continuare goale.

Fără nicio superstiție și conștienți că mai devreme e mai bine decât mai târziu 13 jucători (foto) – toți localnici, seniori și juniori – cu care FC Hunedoara s-a clasat sezonul trecut pe locul 2 în C5 sau reunit ieri dimineață la stadionul „Michael Klein”.

Echipați în tricouri albe pe care era imprimat cu albastru sloganul „Hunedoara suntem noi ” fotbaliștii s-au dezmorțit împreună dând câteva ture de teren și făcând câteva exerciții de stretching sub îndrumarea preparatorului fizic, Ștefan Beregszaszy și a antrenorilor Nelu Mitrică și Gavrilă Rus.

La finalul antrenamentului la stadion a sosit și vicepreședintele Consiliului Director al FC Hunedoara, Gelu Simoc care le-a cerut jucătorilor să aibă răbdare pentru că în această săptămână lucrurile se vor clarifica. „Miercuri vom ști cine va fi finanțatorul echipei sezonul viitor”, a anunțat Simoc.

„Nu ne-a chemat nimeni la antrenamente. Noi ne-a dat întâlnire la stadion pentru a alerga împreună. În mai puțin de o lună începe campionatul și nu ne permitem să mai pierdem nicio zi. Indiferent dacă vom rămâne la Hunedoara s-au vom merge la alte echipe este important să fim într-o formă fizică bună”, a spus unul dintre jucătorii hunedoreni.

Reunirea lotului fusese programată inițial pentru 2 iulie însă din cauza incertitudinii apărute la nivelul conducerii clubului – contractul de finanțare dintre omul de afaceri Silvan Toma și FC Hunedoara a expirat la finele lunii trecute – reluarea antrenamentelor a fost amânată.

Negocieri între Primăria Hunedoara și Alina State

Între timp situația la club nu s-a schimbat. În așteptarea situației financiare a clubului (din cauza datoriilor la bugetul statului și către terți furnizori FC Hunedoara are conturile blocate de Administrația Financiară), primarul Hunedoarei, Viorel Arion încearcă să o convingă pe Alina State – finanțatorul lui CFR Simeria să se implice financiar la FC Hunedoara.

„FC Hunedoara sunt ei”

Jucătorii prezenți ieri la primul antrenament al FC Hunedoara au fost: Mihai Băeșu – portar; Bogdan Roiu, Robert Cristian, Janos Vajda, Ovidiu Trășcan, Adrian Cuciula, Dan Samoilă, Cristian Tiric, Răzvan Munteanu, Sandu Iovu, Eduard Benea, Ovidiu Stan și Andrei Buda.

Articol scris de Sami Tamaș
foto: Cristi Vatavu (Ziarul hunedoreanului)

10 Jul. 2012, 13:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă