10 noutăți la reunirea Bucovinei Rădăuți: șase cunt certitudini, patru în probe

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 14:21 Pregătiri, amicale
10 noutăți la reunirea Bucovinei Rădăuți:** șase cunt certitudini, patru în probe

Gruparea de Liga a III-a Bucovina Rădăuți a început ieri pregătirile pentru sezonul oficial de primăvară. La primul antrenament condus de noul colectiv tehnic, alcătuit din Iulian Ionesi, Cristinel Ilisoi și Tudor Zaremba, s-au prezentat 24 de jucători, singurul absent fiind mijlocașul Marius Păsăilă, care a fost învoit.

Față de echipa care a încheiat turul campionatului, rădăuțenii s-au despărțit în intersezon de patru fotbaliști, este vorba de Negruț, Agheorghiesei, Netbai și Botoșan.

La capitolul veniri, Bucovina are în acest moment șase certitudini: portarul Valentin Prutean și atacantul Marian Apostol de la Bradul Putna, mijlocașul Ionel Stoian de la Progresul Frătăuții Vechi, mijlocașul Dorel Grecu, venit sub formă de împrumut de la Rapid Suceava, atacantul Radu Luțac, care a evoluat în turul campionatului pentru Șomuz Fălticeni, și juniorul Sebastian Vicol, de la Avântul Volovăț.

Alți patru jucători, Alexandru Andrei, de la Dinamo Onești, Valentin și Constantin Ursachi, de la Ceahlăul II Piatra Neamț, și juniorul Cosmin Siretean, promovat de la echipa secundă, vor susține în următoarea perioadă probe de joc, având de demonstrat dacă merită sau nu un loc în echipă.

„Această săptămână este destinată reacomodării la efort, urmând ca de luni echipa să se antreneze în regim de semicantonament, tot în Rădăuți. Am mare încredere atât în noul staff tehnic, cât și în băieți, și sunt sigur că vom avea evoluții din ce în ce mai bune în retur”, a declarat managerul rădăuțenilor, Manuel Costache.

În ce privește programul de meciuri amicale din intersezon, Bucovina va juca partide test cu Rapid Suceava, pe 4 februarie, cu Șomuzul Preutești, pe 6 februarie, cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 18 februarie, cu Bucovina Pojorâta și Cetatea Târgu Neamț.

Pe 7 martie, în prima etapă din retur, rădăuțenii vor primi vizita celor de la CSM Pașcani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 14:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă