Portarul Deltei acuză arbitrajul: „Nu suntem lăsați să jucăm pe teren”

22 Nov. 2011, 13:03 Liga 2
Portarul Deltei acuză arbitrajul:**

La finalul meciului din deplasare cu Gloria Buzău încheiat cu o remiză (1-1), portarul echipei Delta Tulcea, Cristi Stoicescu, a criticat maniera de arbitraj a centralului Teodor Crăciunescu. Primul consideră că ,,fluierașul” a dictat cu ușurință multe lovituri libere pentru gazde în apropierea careului.

,,Ne așteptam să fie un joc foarte greu, deoarece Gloria este o echipă de tradiție, indiferent de locul ocupat în clasament. Din păcate ne-am lovit însă de o replică mult mai dură a lui Teo Crăciunescu. Gloria a beneficiat de prea multe lovituri libere din preajma careului, iar după egalare a fost lăsată să tragă de timp. Noi suntem o echipă care jucăm numai și numai pe teren și să știe toată lumea acest lucru. Suntem supărați că de câteva etape nu suntem lăsați să jucăm, iar rezultatul de la Buzău nu e chiar echitabil, deoarece nu noi am fost împinși de la spate”, a declarat Stoicescu.

Acesta a precizat că nu a urmărit în mod special evoluția Gloriei, dar cu toate că fiind buzoian și își dorește ca echipa din Crâng să scape de retrogradare, cu părere de rău, consideră că locul ocupat în clasament este real și reflectă jocul.

Articol scris de Adi SOARE

22 Nov. 2011, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă