„Pornim ca favoriți, însă asta nu înseamnă că meciul e rezolvat”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 13:37 Liga 2

Tehnicianul Cristi Popovici consideră că elevii săi sunt favoriți în jocul de sâmbătă contra formației ACS Buftea. Cu toate acestea, el le-a cerut jucătorilor să nu își subestimeze adversarul și să se concentreze la acest meci.

„Noi avem încredere, suntem conștienți de lucrurile pe care le-am realizat și ne dorim să nu facem pași greșiți. Le-am spus băieților ce adversar întâlnim și că trebuie să-l tratăm foarte serios. Din punctul meu de vedere, cred că pornim ca favoriți. Asta nu înseamnă că meciul e rezolvat. Trebuie să fim foarte atenți”, a spus Cristi Popovici.

Singurul jucător indisponibil pentru meciul cu Buftea este Emanuelle Mbella. Acesta a acuzat dureri la gleznă după antrenamentul de ieri după amiază, iar medicii i-au recomandat repauz total până luni.

„Giani Kiriță e omul numărul unul la Buftea”

Cristi Popovici i-a urmărit pe cei de la Buftea și susține că este o echipă care se descurcă foarte bine la fazele fixe și că ex-dinamovistul Giani Kiriță este cel mai important jucător al lor.

„Orice meci îți poate aduce surprize neplăcute. Buftea a reușit să învingă etapa trecută o candidată la promovare, Delta Tulcea. Au pierdut la Otopeni cu 3-2, în minutul 86. În meciul cu Sportul au pierdut cu 2-1 dar Buftea a dominat tot meciul. E o echipă care joacă. Dacă la trei candidate la promovare a marcat cinci goluri înseamnă că e o echipă care pune probleme și care va face rezultate neașteptate în acest sezon”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „Au câțiva jucători cu experiență mare, precum Giani Kiriță. Din ce am văzut, e omul numărul unu la ei. Îl au în atac pe Bâtfoi care a fost la Steaua II, Gafița de la Universitatea Cluj. Sunt jucători importanți care te pot pune în dificultate. Sperăm să se vadă mai puțin în jocul de sâmbătă”.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă