Popovici vrea victoria la Otopeni, însă doar în urma unui joc bun

04 May. 2012, 15:24 Liga 2
Popovici vrea victoria la Otopeni,** însă doar în urma unui joc bun

După două înfrângeri și o remiză ar fi timpul pentru o victorie. Prima din „gestiunea Cristi Popovici”. Cu o condiție, însă. Pusă chiar de antrenorul care l-a înlocuit pe Gheorghe Poenaru în urmă cu trei etape pe banca tehnică a FCM Bacău: „Victoria să vină ca urmare a unui joc bun. Acesta este, de altfel, și principalul nostru obiectiv în meciul cu CS Otopeni: să continuăm lucrurile pozitive din partida cu Viitorul Constanța, atât în planul exprimării, cât și al rezultatului”.

Revanșa lui Hurdubei

FCM Bacau se va deplasa la Otopeni fara Lozneanu si Curiliuc, ambii suspendati. Locul lui „Lozi” ar urma sa fie luat de Bursuc, in timp ce in atac, alaturi de Hurdubei, va fi retitularizat, probabil, Boghian. Autorul a doua ratari monumentale in jocurile de acasa cu Braila si Viitorul, Hurdubei va cauta sa se revanseze contra Otopeniului. „Imi doresc foarte mult sa contribui printr-un gol la un rezultat bun sâmbata. Sunt dator fata de echipa”.

Miza pe atac

Apropo de atac si de un rezultat bun sâmbata: Popovici si-a avertizat oamenii din ofensiva ca trebuie neaparat sa marcheze la Otopeni. „Va fi un meci deschis, asta e cert. Cunoscând forta ofensiva a Otopeniului si tinând cont ca noi nu vom merge sa ne baricadam in aparare, e clar ca, pentru a spera intr-un rezultat favorabil, va trebui sa inscriem”, a subliniat tehnicianul „galben-albastrilor”.

Come-back Doboș

In jocul de sâmbata, FCM Bacau va conta pe un sprijin ofensiv suplimentar prin revenirea lui Marius Dobos. Mijlocasul bacauan si-a ispasit cele trei etape de suspendare cauzate de eliminarea din meciul cu Mangalia si va fi prezent in primul „unsprezece” pe care Bacaul il va alinia la Otopeni. Dobos va evolua ca mijlocas dreapta, postul de mijlocas stânga urmând sa fie ocupat de Madalin Luncanu, autorul unei prestatii foarte bune contra Viitorului.

Așa a fost în tur

In partida directa, din tur, FCM Bacau si CS Otopeni au terminat la egalitate, 1-1. Oaspetii au deschis scorul in minutul 67, printr-un ex-bacauan: Robert Iacob. Acesta a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale turului, preluând elegant cu calcâiul de lânga Ursu, si executându-l pe Stamatin printr-o „scarita” de generic. Egalarea a fost restabilita dupa noua minute, de Huiban, care, intrat in locul lui Vraciu, a finalizat o actiune a cuplului Boghian – Dobos.

Sursa: Deșteptarea

04 May. 2012, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă