Popovici se teme de Buftea: „O să ne aștepte cel mai greu meci de până acum”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 15:56 Liga 2
Popovici se teme de Buftea:**

După patru victorii consecutive și după o evoluție foarte bună în care a marcat 14 goluri și a primit doar două, FC Botoșani va întâlni duminică, de la ora 11.00, în deplasare pe ACS Buftea.

La prima vedere, misiunea roș-alb-albaștrilor este una ușoară și în mod normal ar trebui să se impună fără prea mari probleme. În realitate, meciul va fi mult mai dificil decât se așteaptă suporterii gruparii locale. ACS Buftea s-a întârit în această iarnă prin aducerea unor jucători cu nume în fotbalul românesc. Printre ei se numără frații Artiom și Arman Karamian care au evoluat la Poli Timișoara, Rapid sau Steaua și Bogdan Pătrașcu care a jucat la Dinamo București precum și în campionatul italian la Chievo, Padova și Piacenza.

Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani a studiat adversarul de duminică și spune că va fi cel mai dificil meci disputat în acest retur de campionat.  

„Dacă vom lua șase puncte în următoarele două jocuri, la Buftea și acasă cu Târgoviște, abia atunci putem spune că suntem o echipă foarte puternică. La Buftea o să ne aștepte cel mai greu meci de până acum. Din punctul meu de vedere este cea mai bună echipa pe care o întâlnim. Ei au făcut schimbări majore. Din lotul pe care l-au avut în turul campionatului, mai au doar trei jucători titulari. Au adus câțiva jucători importanți la nivelul ligii a doua. Mă refer la Vițelaru de la Ceahlăul, frații Karamian, Bogdan Pătrașcu care a jucat în Italia, la Dinamo. Mai au ca vârfuri de atac pe Valentin Alexandru, mai e Codoban, un mijlocaș dreapta cu o viteză foarte bună. E o echipă care nu întâmplător a bătut pe Otopeni cu 2-0, de o maniera categorică. Suntem avertizați de forta lor. La Tulcea au pierdut dintr-un penalty care nu a fost. Buftea este peste Farul la momentul acesta”, a spus Cristi Popovici.

Deși adversarul de duminică este unul foarte bun, tehnicianul echipei FC Botoșani spune că roș-alb-albaștrii sunt favoriți prin prisma locului pe care îl ocupă în clasament. Cristi Popovici vrea în mod obligatoriu trei puncte și spune că nu s-ar mulțumi cu un singur punct în meciul cu ACS Buftea.

„Favoriți suntem pentru ca suntem pe primul loc. Am zis că indiferent unde jucăm, pornim ca favoriți dar asta trebuie să se vadă pe teren. Au trecut patru meciuri și noi suntem în grafic. Mergem la fiecare meci să obținem trei puncte. Vedem la sfârșitul jocului cât am reușit să obținem”, a mai precizat tehnicianul botoșănean care are tot lotul valid pentru partida de la Buftea.

Înaintea acestei etape, FC Botoșani este pe primul loc cu 34 de puncte iar ACS Buftea este pe locul nouă cu doar 19 puncte. În acest retur, ACS Buftea a jucat patru meciuri. A învins pe Sportul Studențesc și CS Otopeni dar a pierdut în fața formațiilor Săgeata Năvodari și Delta Tulcea.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă