Popovici, în fața unei premiere la SC Bacău: „Ar fi bine să uităm că Dorohoiul se află pe ultimul loc”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 14:40 Liga 2
Popovici, în fața unei premiere la SC Bacău:**

SC Bacău se află în fața unei performanțe în acest campionat. Dacă vor câștiga sâmbătă, în etapa a 14-a a Ligii a II-a, împotriva Dorohoiului, jucătorii pregătiți de Cristian Popovici vor obține a treia victorie consecutivă. Totuși, vremea urâtă ar putea fi principalul adversar al băcăuanilor în jocul de pe teren propriu.

Gazonul de pe stadionul Letea va fi afectat în urma ploilor căzute în ultimele zile și va ceda după doar câteva minute de joc. Acestea este și principala piedică pe care tehnicianul și-o imaginează în disputa cu ultima clasată din Seria I. „Chiar ar fi bine să uităm că Dorohoiul se află pe ultimul loc, mai ales că starea terenului ar putea constitui un dezavantaj pentru noi”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, înaintea jocului de sâmbătă.

Totuși, tehnicianul a analizat și evoluțiile „lanternei roșii” în ultimele etape și a ajuns la concluzia că cedează greu. „I-am avertizat pe băieți că întâlnim o echipă care în ultimele trei jocuri a primit doar două goluri. La Balotești, Dorohoiul a condus cu 1-0 până în minutul 82, la Slobozia a pierdut greu, cu 1-0, iar etapa trecută i-a ținut în șah pe cei de la Rapid Suceava. Vom avea în față o formație harnică, o formație cu jucători pe care-i cunosc bine precum Atudorei, Vrabie, Prisacă sau Edi Sandu. E drept, noi venim după două victorii în care am marcat nu mai puțin de șapte goluri, avem un plus de calitate și pornim ca favoriți contra Dorohoiului, numai că trebuie să demonstrăm asta și pe teren”, a concluzionat, citat de desteptarea.ro, Popovici, care contează pe lotul complet în jocul din etapa a 14-a.

Marius ANGHEL 21 Nov. 2014, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă