Popovici atrage atenția asupra Unirii: „E o echipă destul de periculoasă”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 12:39 Liga 2
Popovici atrage atenția asupra Unirii:**

Antrenorul principal al FC Botoșani consideră că echipa sa nu este câștigătoare dinaintea meciului cu Unirea Slobozia. Cristi Popovici și-a studiat adversarul de sâmbătă și spune că fostul dinamovist Adrian Mihalcea este cel mai periculos jucător din tabăra formației Unirea Slobozia.

„Unirea Slobozia are rezultate destul de bune. Au doar o singură înfrângere, cu Sportul Studențesc. Nu au pierdut la echipe importante din seria noastră. Au marcat în deplasări cel puțin un gol. La Năvodari au marcat patru goluri. E o echipă destul de periculoasă. Au două-trei piese grele. Se distinge clar Mihalcea. Joacă ofensiv, joacă în permanență cu două vârfuri. Am urmărit două meciuri ale lor și Mihalcea este într-o formă fizică foarte bună”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „Nu voi lua măsuri suplimentare pentru Mihalcea. Nu o să desemnez un fundaș care să-l marcheze pe Mihalcea. Noi ne apărăm în zonă. Trebuie să fie concentrați din primul și până în ultimul minut. Tactic nu pot să iau măsuri suplimentare”.

Tehnicianul botoșănean consideră că Unirea Slobozia poate fi una din candidatele la locul doi. El spune că adversarul de sâmbătă al FC Botoșani are buget destul de bun și că a vrut să cumpere foștii jucători de la FCM Bacău. „Cred că și Slobozia lucrează la lucrul acesta. În momentul în care Dună a auzit că FCM Bacău se desființeză a fost interesat de niște jucători pe care vroia să dea bani. Mi-a spus că are intenții serioase. Se vede că au forță”, a mai precizat tehnicianul botoșănean.

Au din nou șansa de a urca pe locul doi

FC Botoșani are o nouă șansă de a urca pe locul doi în clasamentul seriei I a ligii secunde. Trupa lui Cristi Popovici este în prezent pe locul trei al clasamentului la două puncte de locul doi ocupat în prezent de CS Otopeni. În această etapă, CS Otopeni va sta, iar în cazul unei victorii FC Botoșani va urca pe poziția a a doua a clasamentului.

„E foarte important pentru noi să câștigăm pentru că venim după prima înfrândere de când lucrăm împreună. Nu ne-a picat bine, ne-a îndepărtat de lcul doi pe care puteam să-l obținem. E momentul să câștigăm și să trecem pe locul doi. Mă bucur că și ei sunt încrezători. Am încercat să lăsăm în urmă înfrângerea de la Târgoviște”
, a spus Cristi Popovici.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă