Poliștii, cu atacul ”virusat” profund de infecțiile respiratorii de sezon înainte de meciul de la Miercurea Ciuc. Așteptările lui Nicolae Croitoru și Claudiu Pamfile înaintea jocului cu harghitenii

Anda DELIU 31 Mar. 2022, 21:21 Liga 2
Poliștii, cu atacul ”virusat” profund de infecțiile respiratorii de sezon înainte de meciul de la Miercurea Ciuc. Așteptările lui Nicolae Croitoru și Claudiu Pamfile înaintea jocului cu harghitenii

Poli Timișoara are prima deplasare din Grupa A din play-out-ul Ligii 2 la Miercurea Ciuc, echipă gazdă la care antenor principal e acum Francisc Dican și care se va afla la debut în această postură, după ce în prima etapă harghitenii au stat.

Pentru alb-violeți va fi complicat acest meci, mai ales că au doi dintre oamenii de atac profund gripați, astfel că soluțiile lui Nicolae Croitoru în acest compartiment sunt mai puține.

Nicolae Croitoru se așteaptă ca Dican să facă schimbări la FK Miercurea Ciuc

După despărțirea de Valentin Suciu în urma ratării calificării în play-off, harghitenii au fost preluați de Francisc Dican, care era director tehnic anterior.

Nicolae Croitoru crede că experimentatul antrenor, secund în majoritatea carierei sale de până acum, își va pune amprenta pe echipă.

”Poate cel mai dificil joc din această serie de cinci pe care le mai avem de disputat, ținând seama de faptul că întâlnim o echipă care a ratat la mustață accederea în play-off. E clar că ne așteaptă un joc dificil. I-am urmărit. Însă sunt și destul de multe necunoscute. Faptul că a avut loc și o schimbare de antrenor (chiar dacă Francisc Dican a activat în cadrul clubului și înainte, însă în altă poziție), rămâne de văzut modul în care vor aborda competiția. Mă refer în primul rând la lot, la primul «11», pentru că știm cu toții că Miercurea Ciuc are și o academie foarte bună și există și posibilitaea ca o parte din tinerii din academie să apară în formula de start. Însă trebuie să fim pregătiți pentru orice, pentru că sunt trei puncte extrem de importante în joc și nu suntem în situația în care să facem pași greșiți”, a spus Nicolae Croitoru.

Lotul Politehnicii, decimat de gripă, la fel ca cel al echipei naționale!

Se pare că fotbaliștii din România sunt puternic afectați de gripe sau de Covid-19 în luna martie. După problemele majore de la echipa națională, nici Poli nu a scăpat de virusuri.

Atât Andrei Sîntean, cât și muntenengreanul Balsa Rogosic sunt puternic răciți, astfel că nu fac deplasarea cu echipa la Miercurea Ciuc.

”Și Rogosic și Sîntean. Amândoi sunt bolnavi”, a spus Nicolae Croitoru, care a punctat că cei doi nu sunt infectați cu coronavirus.

Ioan Mera, cel care a jucat cu o mască la amicalul cu Rapid va fi însă apt. Echipa a plecat, de altfel, de joi dimineața din Banat spre Secuime.

Jucătorii echipei timișorene, dornici de un succes cu FK Miercurea Ciuc

Deși FK Miercurea Ciuc a fost aproape de play-off, polișiștii sunt încrezători că se pot impune.

”Ne așteaptă o deplasare foarte lungă, un meci dificil, trei puncte pe care trebuie să le câștigăm. Am muncit săptămâna asta foarte bine, suntem toți motivați și mergem acolo să luăm cele trei puncte. Toate meciurile cu ei au fost grele. Acesta e farmecul. Mergem să câștigăm, să venim fericiți acasă”, a spus fundașul stânga Claudiu Pamfile.

FK Miercurea Ciuc are 33 de puncte, asta după ce nu a jucat în prima rundă din Grupa A de play-out a Ligii 2, dar tot ocupă locul 1. Poli Timișoara e pe locul 4 al grupei, cu 24 de puncte, la egalitate cu CS Comunal Șelimbăr (locul 5).

Meciul de la Miercurea Ciuc, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa A, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Declarațiile de presă făcute de Nicolae Croitoru și Claudiu Pamfile înainte de meciul cu FK Miercurea Ciuc:

https://www.youtube.com/watch?v=CNDXzoqQPZ0&t=294s&fbclid=IwAR3bSjacl5lk_eOlczjvjmznC53IjLNIN6Wqs1XH-LkWe8uTHGLsXkIz2Q0

Foto și video: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sperante-desarte-pentru-poli-timisoara-de-a-reveni-pe-dan-paltinisanu-consiliul-judetean-timis-incepe-reducerile-de-personal-in-cadrul-structurii-care-administra-stadionul-druckeri-19225119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-video-poli-timisoara-a-inaugurat-noul-giulesti-sarbatoarea-rapidului-a-fost-traita-alaturi-de-fratii-de-pe-bega-iar-atmosfera-a-fost-una-aparte-rezultatul-amicalului-a-trecut-in-planul-sec-19224850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egalata-in-minutul-902-in-amicalul-cu-sepsi-osk-ciucanii-au-ratat-victoria-la-debutul-lui-francisc-dican-pe-banca-tehnica-19224744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-doua-a-play-out-ului-ligii-2-un-singur-meci-e-desprins-de-restul-acesta-urmand-a-fi-si-televizat-19224576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-mana-de-ajutor-pentru-juniorii-din-ucraina-13-tineri-fotbalisti-se-pregatesc-la-centrele-under-ale-ciucanilor-o-mama-ne-a-spus-ca-si-a-vazut-copilul-fer-19224630

Anda DELIU 31 Mar. 2022, 21:21 Liga 2
Pe aceeași temă