Poli Timișoara s-a despărțit de Bogdan Minteuan. Ce spune Nicolae Croitoru, care încă nu a condus niciun antrenament oficial cu echipa

Anda DELIU 07 Oct. 2021, 14:11 Liga 2

Poli Timișoara a bifat o despărțire în această pauză competițională. Clubul a anunțat că a reziliat de comun acord contractul cu Bogdan Minteuan (18 ani), deși noul antrenor Nicolae Croitoru nu a intrat efectiv în pâine, deoarece e în cantonament cu naționala U19 a României, unde este ”secund”.

Contactat de Liga2.ro, antrenorul a explicat că Minteuan nici nu se mai antrena cu echipa de zile bune.

Bogdan Minteuan a reziliat contractul cu Poli Timișoara în urma unei discuții cu conducerea

De când a semnat cu Poli, fiul fostului jucător, acum antrenor Alin Minteuan a apucat să debuteze la echipa timișoreană în ambele competiții, campionat și Cupa României. În campionat a jucat dou-trei minute, în prelungirile partidei cu Dunărea Călărași (scor 3-1). În cupă a fost utilizat în partidele cu Șoimii Lipova și Unirea Slobozia.

”Politehnica Timişoara s-a despărţit de comun acord de jucătorul Bogdan Minteuan.Bogdan Alin Minteuan (18 ani), jucător de profil ofensiv, care evoluează în bandă, s-a alăturat echipei noastre în luna iulie şi a bifat în total trei apariţii oficiale la Politehnica. Una în victoria din campionat cu Dunărea Călăraşi, scor 3-1 în deplasare, respectiv două în jocurile din Cupa României câştigate de asemenea în deplasare (2-1 cu Şoimii Lipova şi 1-0 cu Unirea Slobozia). Pe această cale îi dorim lui Bogdan mult succes în carieră!”, a transmis clubul.

Bogdan Minteuan s-a despărțit de Poli Timișoara după ce a îmbrăcat tricoul echipei alb-violete în doar trei meciuri.

Croitoru nu-l avea în lotul primit

După victoria cu Brăila de sâmbătă, Poli a revenit la antrenamente marți. Pregătirea e condusă, momentan, de noul secund Lucian Dobre, până luni, când Nicolae Croitoru va merge, efectiv, la Timișoara. Antrenorul a declarat că Bogdan Minteuan, care nu a fost nici în lot la meciul cu Brăila, nu s-a mai antrenanat cu echipa.

”În lotul pe care eu l-am primit de la club nu se regăsea Minteuan. Probabil discuția a fost înaintea momentului preluării mele. Într-adevăr, sunt destui de puțini jucători, sunt și mulți accidentați. Dar Denis Radu a revenit la pregătire, Alin Ignea a reluat și el antrenamentele, la fel și Bocșan”, a declarat Croitoru pentru Liga2.ro.

Lucian Dobre, antrenorul secund venit odată cu Nicolae Croitoru, conduce în aceste zile antrenamentele echipei Poli Timișoara.

Antrenorul dă de înțeles că va renunța la naționala U19

Cel mai probabil, Nicolae Croitoru se va despărți de selecționata U19, unde e secundul lui Adrian Văsâi.

”Acțiunea această s-a făcut foarte repede. Dar la Poli avem mult de muncă. Am și preluat echipa în timpul campionatului, sunt multe puncte de recuperat”, a mai adăugat Croitoru, care a semnat cu Poli pe două sezoane.

Poli Timișoara ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 10 puncte, fiind la egalitate cu Ripensia, care are un golaveraj superior. În etapa a 10-a, echipa alb-violetă joacă în deplasare la Unirea Slobozia (locul 8, 12 puncte), sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11:00.

În faza optimilor Cupei României, Poli Timișoara a picat să joace cu Rapid. Meciul încă nu a fost programat, urmând a se desfășura pe 26, 27 sau 28 octombrie.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/curiosul-caz-al-lui-calin-jurj-nu-poate-fi-folosit-de-poli-timisoara-nu-poate-nici-sa-plece-iar-clubul-e-obligat-sa-l-plateasca-19204203

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-croitoru-a-preluat-politehnica-timisoara-imi-doresc-si-sunt-convins-ca-vom-face-lucruri-foarte-frumoase-19203903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-10-a-a-ligii-2-incepe-la-miercurea-ciuc-si-se-incheie-la-dej-u-cluj-joaca-vineri-steaua-are-meci-sambata-iar-petrolul-intra-pe-teren-duminica-programul-rundei-si-partidel-19204334

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactia-lui-nicolae-croitoru-dupa-ce-poli-timisoara-a-picat-sa-joace-cu-rapid-in-optimile-cupei-romaniei-ne-permite-sa-avem-sperante-ce-a-spus-despre-dorin-toma-19204342

Anda DELIU 07 Oct. 2021, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă