Poli Timișoara, cu cuțitul la os înainte de meciul cu Unirea Dej. Bogdan Andone îl vrea pe Dănuț Coman președinte!

Anda DELIU 16 Sep. 2022, 20:32 Liga 2
Poli Timișoara, cu cuțitul la os înainte de meciul cu Unirea Dej. Bogdan Andone îl vrea pe Dănuț Coman președinte!

Poli Timișoara are deplasare la Unirea Dej în etapa a 7-a a Ligii 2 și se anunță un meci dificil pentru alb-violeți, care au început prost acest sezon.

Bogdan Andone a vorbit despre atitudine, deși carențele echipei sunt mai degrabă tehnico-tactice, și a spus că în cadrul clubului l-a dat ca exemplu de președinte pe Dănuț Coman, cu care a lucrat la Astra, în condițiile în care la alb-violeți domnește un haos organziat despre care Liga2.ro a scris.

Declarații mai mult de rușine față de suporteri

Poli bifează un record negativ aproape absolut pentru fotbalul românesc, cu un singur gol în șapte meciuri oficiale.

În acest context, și în nota unei rușini de înțeles resimțite față de suporteri, Bogdan Andone a vorbit despre faptul că echipa trebuie să aibă atitudine.

”Întâlnim echipa de pe primul loc (n.r. Dejul are tot 13 puncte, dar nu are cel mai bun golaveraj, așa că este pe locul 3). Trebuie să abordăm acest meci cu sprit de luptă, cu dorința de revanță după ultimele meciuri perioada nefastă. Nu va fi un meci simplu, dar trebuie să ajungem la ora jocului pregătiți și motivați. Indiferent de cine intră în teren, cine e antrenor sau de cine conduce clubul, toți trebuie să dăm maximul pentru echipă. Este o perioadă dificilă pentru jucători și pentru club, în această perioadă avem nevoie de caractere. În aceste moment se văd caracterele poate mai mult ca niciodată.

(n.r. dacă crede că Dejul e afectată de eliminarea din Cupa României). Nu știu dacă este important acest aspect, pe noi trebuie să ne preocupe echipa noastră. În aceste condiții îmi doresc să văd spirit de luptă la Dej. Mâine vor fi 14-15 grade la ora jocului, a plouat, e nevoie de luptă. Dacă vom reuși să marcăm primii cred că vom avea șansă să câștigăm jocul”, a spus Andone despre meci.

Îl vrea pe Dănuț Coman la Poli

Andone a admis că simte lipsa unei conduceri, căci de peste două luni și jumătate, Poli este în situația de a nu avea un conducător de club.

”M-am consultat și e normal, cu căpitanii, în ce sistem de joc se simt ei mai bine. Dar, din păcate, ne lipsește acest președinte. Am dat tot timpul exemplu pe Dănuț Coman care a fost în această funcție și la Astra și la Hermannstadt și a făcut lucruri extraordinare. Știe să fie alături de echipă, să organizeze structurile clubului din puncte de vedre sportiv și, în anumite momente, știe să vină să vorbească cu echipa, știe să fie alături e antrenor și de jucători. Din păcate, la noi acest post nu e acoperit de foarte mult timp. Nu l-am propus, dar l-am dat exemplu, pentru că am trăit la Astra perioada cu probleme. Din punctul meu de vedere, poate fi varianta ideală pentru club”, a mărturisit Andone.

Dănuț Coman nu activează la niciun club în acest moment, după ce a plecat de la FC Hermannstadt, echipă cu care a promovat în această vară.

Jucătorii, afectați de înfrângerea de la Reșița

Cristian Bocșan a recunoscut că echipa e afectată de eliminarea din Cupa României, 0-2 la CSM Reșița.

”E o deplasare dificilă, venim după o perioadă foarte grea. Noi sperăm ca mâine la ora jocului să fim aproape de 100 la sută. Important e să nu găsim scuze. Venim după un rezultat negativ în cupă. Este foarte dificil pentru noi. Cu toate că Reșița e o echipă bună, este o echipă de Liga 3. Plus că rezultatele din urmă au fost cele care au fost. Sperăm mâine să spargem gheața și să câțtigăm. Avem nevoie de cele 3 puncte și trebuie să facem orice să le câștigăm”, a spus Bocșan.

Cu 13 puncte, Unirea Dej e pe locul 3 în Liga 2. Poli Timișoara are 4 puncte și pe locul 18, antepenultimul. Meciul de pe stadionul Municipal din Dej, contând pentru etapa a 7-a a Ligii 2, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-haosul-de-la-poli-timisoara-incepe-de-sus-clubul-e-in-continuare-fara-presedinte-iar-factorii-de-decizie-sunt-scindati-in-mai-multe-tabere-19245641

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-a-eliminat-o-din-cupa-romaniei-pe-poli-timisoara-care-se-prezinta-tot-mai-lamentabil-la-fiecare-meci-declaratiile-antrenorilor-19245455

Anda DELIU 16 Sep. 2022, 20:32 Liga 2
Pe aceeași temă