Poli Iași, victorie într-un amical cu o echipă din Nigeria. Claudiu Niculescu a testat un mijlocaș bulgar

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2022, 11:47 Liga 2
Poli Iași, victorie într-un amical cu o echipă din Nigeria. Claudiu Niculescu a testat un mijlocaș bulgar

Cu o zi înainte de amicalul cu ciprioții de la Akritas Chlorakas, Poli Iași a disputat, sâmbătă seară, un meci test cu o echipa nigeriană numită FC Mavlon, o selectionată a academiilor din țara africană.

Trupa lui Claudiu Niculescu, în care au evoluat jucătorii tineri și juniorii folosiți mai puțin în meciurile anterioare, s-a impus cu scorul de 2-1 (0-1), prin golurile marcate de Octavian Cracea și Ionuț Pelivan, respective Adai.

Claudiu Niculescu a testat un mijlocaș bulgar în jocul cu nigerienii

Africanii au condus la pauză prin golul marcat de Adai, în minutul 28, care a reluat cu capul din 8 metri lateral stânga, cu lob, la colțul lung, peste Dohotariu, după o centrare venită din dreapta careului. Poli a revenit în repriza secundă și a punctat prin Cracea (56), dintr-o lovitură liberă indirectă bătută din 7 metri central (foto), și Pelivan (70), cu o lovitură de cap din 7 metri ușor lateral stânga, sub transversală, după ce Kouadio a pătruns în dreapta și a central, iar portarul nigerienilor a scăpat mingea printre mâini.

În acest meci, antrenorul Claudiu Niculescu l-a testat și pe bulgarul Vladimir Semerdzhiev, un mijlocaș central în vârstă de 27 de ani care a evoluat la Lokomotiv Sofia în sezonul trecut. Acesta a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Fică.

Poli Iași a început meciul în formula: Dohotariu – Kouadio, Ciaun, Ungurenașu, Ștefanovici – Cracea, Fică – Ant. Dumitru, Hrib, Pelivan – Ciubăncan. În repriza a doua au mai intrat Chistol, Niamțu și D. Deac.

Duminică, de la ora 18:00, Poli Iași va întâlni formația cipriotă Akritas Chlorakas, în al patrulea amical din cadrul cantonamentului de la Bansko.

  • În primele două jocuri test din Bulgaria, Poli Iași a remizat cu echipa macedoneană FK Makedonija GjP, scor 1-1, și a câștigat cu 4-0 cu echipa a treia a CSKA 1948 Sofia. Anterior, în țară, Poli Iași a mai disputat un amical, cu FC Botoșani, pierdut cu scorul de 1-4.

Rezumatul amicalului Poli Iași – FC Mavlon 2-1:

Înregistrarea amicalului Poli Iași – FC Mavlon 2-1:

 

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2022, 11:47 Liga 2
Pe aceeași temă