Poli Iași, un nou împrumut de la FC Botoșani. Costel Enache și-a testat jucătorii înaintea meciului cu ”U” Cluj într-un amical cu Sporting Juniorul Vaslui

Narcis POHOAȚĂ 18 Aug. 2021, 19:45 Liga 2
Poli Iași, un nou împrumut de la FC Botoșani. Costel Enache și-a testat jucătorii înaintea meciului cu ”U” Cluj într-un amical cu Sporting Juniorul Vaslui

După Sekou Camara, Poli Iași a adus încă un atacant sub formă de împrumut de la FC Botoșani.

Cu un singur gol marcat în primele trei etape ale sezonului, oficialii ieșeni au decis să întărească linia ofensivă prin aducerea lui Brayhan Torres, de la prim-divizionara pregătită de Marius Croitoru.

Brayhan Torres, a ajuns la Iași de la Botoșani

În vârstă de 23 de ani, Torres a semnat cu Poli Iași pe un sezon și ar putea debuta la gruparea din Copou chiar în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Ligii 2.

Născut în Columbia, pe 23 ianuarie 1998, Brayhan Torres (foto principal, prezentat de Dan Cojocaru, vicepreședintele Politehnicii Iași) a mai evoluat înainte de a ajunge la Botoșani în primele ligi din țara sa natală, la Fortaleza CEIF, Deportivo Pasto sau La Equidad.

  • Brayhan Andres Torres Quinones a ajuns la FC Botoșani în vara acestui an și a jucat pentru moldoveni 26 de minute într-un meci, cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de echipa sa cu 1-0 în urmă cu două zile.

Victorie în amicalul cu Sporting Juniorul Vaslui

Poli Iași a disputat astăzi, pe teren propriu, un meci amical cu echipa de Liga a 3-a Sporting Juniorul Vaslui, întâlnire ce s-a întins pe durata a trei reprize a câte 30 de minute. Elevii lui Costel Enache s-au impus cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Robert Asăvoaei, în minutul 56.

Antrenorul echipei din Iași a folosit următorii jucători: Brînză (Laur. Popescu 31, Axinte 61) – Al. Stan (Purcariu 61), Ov. Mihalache (Cană 31, Fl. Plămadă 61), Ungurenașu, Tib. Serediuc (Iurașcu 31) – Deretti (Okan 31, Pușcaș 61) – Aftanache (Pop 61), F. Cristea (Asăvoaei 31), Stoenac (Calaidjoglu 31), Corobuță (Pelivan 31, Torres 61) – Andr. Istrate (S. Camara 31, Al. Zaharia 61).

În campionat, Poli Iași nu are niciun punct acumulat după primele trei meciuri, fiind pe locul 18, la egalitate cu FK Csikszereda și Unirea Constanța. Jocul cu ”U” Cluj (locul 3 cu 9 puncte) are loc dâmvătă, 21 august, de la ora 16:00.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-merge-pe-continuitate-florin-briaur-sunt-convins-ca-echipa-va-creste-de-la-meci-la-meci-nici-nu-se-pune-problema-ca-postul-lui-costel-enache-sa-fie-in-pericol-19196347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-fara-punct-dupa-trei-etape-dar-neinvinsa-la-pauza-concluziile-dupa-debutul-ratat-de-sezon-al-echipei-lui-costel-enache-19195894

Narcis POHOAȚĂ 18 Aug. 2021, 19:45 Liga 2
Pe aceeași temă