Poli Iași a perfectat primele trei achiziții pentru noul sezon, două din Liga 1! Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu au semnat cu clubul din Copou

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 04 Jun. 2022, 14:05 Liga 2
Poli Iași a perfectat primele trei achiziții pentru noul sezon, două din Liga 1! Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu au semnat cu clubul din Copou

După o perioadă de acalmie, Poli Iași a început să mute pe piața transferurilor pentru noul sezon de Liga 2. Oficialii clubului din Copou au anunțat, sâmbătă, primele mutări importante, doi jucători experimentați, cu vechi ștate în prima ligă, aflați pe final de carieră, fiind convinși de președintele Cornel Șfaițer să vină în Copou.

Cei doi sunt mijlocașul central Gabriel Vașvari (35 de ani) și fundașul central Răzvan Tincu (34 de ani), jucători care și-au încheiat recent colaborarea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câștigătoarea Cupei României din acest sezon.

Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu îl urmează pe Cornel Șfaițer și la Poli Iași

Născut pe 13 noiembrie 1986, la Zalău, Vașvari are aproape 300 de meciuri în prima ligă și a înscris 46 de goluri, pentru FC Botoșani, ACS Poli Timișoara și Sepsi OSK.

Tincu, născut pe 15 iulie 1987, la Satu Mare, revine la Poli după nouă sezoane, perioadă în care a mai evoluat la FC Botoșani, Concordia Chiajna, în Cipru, la Doxa, și la Sepsi OSK. La precedenta aventură în Copou, Răzvan Tincu a îmbrăcat de 59 de ori tricoul alb-albastru și a marcat un gol.

Vașvari și Tincu s-au despărțit zilele trecute de Sepsi OSK după ce au avut puține meciuri jucate în sezonul recent încheiat. Vașvari a prins 13 meciuri (755 minute) în Liga 1, iar Tincu a fost utilizat în 16 jocuri (936 minute).

  • Liga2.ro a scris în exclusivitate, în urmă cu o lună, despre dorința lui Șfaițer de a-i luat după el și la Poli Iași pe cei doi jucători, după ce i-a avut sub conducere și la Botoșani și Sepsi.

David Ciubăncan a semnat și el cu echipa din Copou

Al treilea transfer perfectat de Poli Iași este atacantul David Ciubăncan.

Fiul fostului fotbalist al lui Poli în perioada 2005-2007, Marius Ciubăncan, a făcut pregătirea de iarnă în Copou, a lăsat o impresie bună și acum a venit definitiv, de la Șoimii Lipova. Acesta este născut pe 10 februarie 2004 și impresionează prin talie, 1,90 m.

În ceea ce privește numele noului antrenor, oficialii din Copou au declarat că îl vor anunța în următoarele zile, cu o întârziere de câteva săptămâni.

Foto: Răzvan Păsărică și Gheorghe Flușter / Sport Pictures

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 04 Jun. 2022, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă