Pe urmele tatălui! Fiul lui Marius Ciubăncan, în probe la Poli Iași, echipă la care a jucat și părintele său. Elevii lui Costel Enache au trecut cu bine de testele medicale

Narcis POHOAȚĂ 20 Jan. 2022, 10:42 Liga 2

După o primă săptămână de reacomodare la efort, fotbaliștii Politehnicii Iași au trecut, de miercuri, la un ritm mai susținut de pregătire. Înainte de primul meci-test al iernii, programat sâmbătă, antrenorul Costel Enache a programat miercuri și vineri câte două antrenamente, urmând ca de săptămâna viitoare să fie intensificate ședințele de pregătire.

Dacă noutățile legate de transferuri se lasă așteptate, veștile primite de Costel Enache din partea staffului medical sunt dintre cele mai bune. Antrenorul a anunțat că toți jucătorii au trecut cu bine testele medicale efectuate luni și marți, astfel că întreg lotul este apt să intre în programul intens din următoarea perioadă.

Fiul lui Ciubăncan, în probe la Poli Iași

Începând de astăzi, joi, Costel Enache îl va avea în probe și pe David Ciubăncan, fiul lui Marius Ciubăncan, fost fotbalist la Politehnica Iași în perioada 2005-2007.

În vârstă de 17 ani, atacantul David Ciubăncan vine de la echipa de Liga a 3-a Șoimii Lipova, unde a fost împrumutat de UTA Arad și este unul dintre cei mai promițători jucători de vârsta lui care evoluează în ligile inferioare. Ciubăncan va fi testat în amicalul de sâmbătă, cu Poli Under 19, tot atunci urmând să debuteze la Poli și Yanik Frick, atacantul venit în probe din Liechtenstein.

Geoffrey Acheampong semnează astăzi

Ghanezul Geoffrey Acheampong, 25 de ani, va semna joi contractul cu Politehnica Iași, dacă toate testele medicale vor fi în regulă. Mijlocașul ofensiv african va semna cu Poli până în vară, cu opțiune din partea clubului de prelungire pentru încă un sezon sau chiar două, dacă jucătorul va da randamentul scontat.

Acheampong a jucat ultima dată la formația finlandeză Rovaniemen Palloseura (RoPS), pentru care a marcat 3 goluri în 14 meciuri. În carieră, noua achiziție a Iașiului a mai evoluat la echipele Bastia II (Franța – 1 gol în 11 meciuri), Bastia (Franța – 0 gol în 2 meciuri), LA Galaxy II (Statele Unite – 3 goluri în 36 de partide), AC Kajaani (Finlanda – 7 goluri în 17 meciuri) și Elmina Sharks (Ghana – 0 goluri în 15 meciuri).

Sâmbătă, primul meci-test pentru Poli Iași

Elevii lui Costel Enache vor susține sâmbătă, 22 ianuarie, primul meci-test al iernii. Cu începere de la ora 11:00, Poli va întâlni pe stadionul Tineretului, pe suprafață sintetică, echipa de juniori Under 19 a clubului, pregătită de Adrian Kerezsy.

În continuare, elevii lui Costel Enache au programate alte șapte meciuri amicale, după cum urmează: Știința Miroslava (2 februarie), Bucovina Rădăuți (5 februarie), Foresta Suceava (11 sau 12 februarie), o echipă de primă ligă nestabilită încă (14 februarie), FC Buzău (16 februarie) și Petrolul Ploiești (18 februarie).

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-prioritatea-numarul-1-este-sa-aducem-trei-patru-jucatori-de-calitate-iar-echipa-sa-arate-mult-mai-bine-primul-jucator-dorit-de-poli-iasi-a-ajuns-in-copou-19216765

 

 

Narcis POHOAȚĂ 20 Jan. 2022, 10:42 Liga 2
Pe aceeași temă