Pinalty la puterea a zecea

08 Mar. 2009, 21:34 Liga 2
Pinalty** la puterea a zecea

Ceahlăul, echipă clasată pe prima poziție a seriei I din Liga a II-a deține un record cel puțin interesant în acest sezon.

 

Astfel, trupa lui Gheorghe Ștefan a reușit să câștige patru partide după lovituri de pedeapsă decisive, și a scos încă trei rezultate de egalitate datorită arbitrilor care au arătat punctul cu var. Partida de sâmbătă, de la Galați, le-a adus a zecea astfel de lovitură de la 11 metri, Andrei Vițelaru fiind cel care a reușit să transforme penalty-ul și să consolideze poziția echipei nemțene în fruntea clasamentuluiCeahlăul distanțându-se la șase puncte de ocupanta poziției secunde, Delta Tulcea.

 

Trupa de sub Pietricica deține și un procentaj impresionant de transformare a loviturilor de pedeapsă, din cele 10 penalty-uri acordate de arbitri în favoarea ei, elevii lui Florin Marin reușind să marcheze 9 goluri.
Acest aspect este trecut însă doar în dreptul statisticilor de oficialii pietreni. "Penalty este atunci când îl dă arbitrul și nu altcineva. Părerea mea este că ar fi bine să așteptăm să treacă, sperăm noi cu rezultate fructuoase, și următoarele două etape. Avem parte de meciuri dificile dat fiind faptul că jucăm în compania unor adversari cu pretenții în lupta la vârful clasamentului. Dacă liga întâi este încă departe sau mai aproape de noi, vom afla doar după aceste etape", a declarat la finalul meciului de sâmbătă de la Galați Viorel Mestecaneanu, președintele Consiliului de Administrație al Ceahlăului.

 

10 puncte a obținut în acest sezon Ceahlăul datorită loviturilor de la 11 metri

 

PENALTYURILE PRIMITE DE CEAHLĂ‚UL ÎN ACEST SEZON

Etapa a III-a    Ceahlăul – FC Național    3-2    Cebotaru ’40
Etapa a V-a    Ceahlăul – Concordia    2-1    Cebotaru ’50
Etapa a VIII-a    FC Botoșani – Ceahlăul 2-1    Cebotaru  ’9
Etapa a X-a    Sportul – Ceahlăul    Cebotaru    ’90+4 – ratat (foto)
Etapa a XI-a    Ceahlăul – FC Snagov    3-0    Cebotaru ’11
Etapa a XII-a    Cetatea – Ceahlăul    0-1    Cebotaru ’90+7
Etapa a XIII-a    Ceahlăul – Dunărea Giurgiu    3-2    Cebotaru  ’47 – ratat
Etapa a XV-a    Ceahlăul – FC Buftea    1-1    Bădescu ’68
Etapa a XVIII-a    Ceahlăul – Băile Felix    3-0    Bădescu ’53
Etapa a XIX-a    Dun. Galați – Ceahlăul    0-1    Vițelaru ’83

 

08 Mar. 2009, 21:34 Liga 2
Pe aceeași temă