Petrolul are ceva „arginți”

12 Aug. 2009, 14:38 Liga 2
Petrolul are ceva

 

În cursul zilei de ieri, fotbaliștii de la FC Petrolul Ploiești au efectuat vizita medicală în mod gratuit! Aceasta grație unei sponsorizări venite din partea clinicii Rex Medical Center, care a sesizat, la modul oportun, zicem noi, dificultățile financiare prin care trece noua echipă fanion a județului Prahova.

 

Mai mult, prin vocea președintelui Consiliului de Administrație al clubului, Tiberiu Baroian, am aflat că “echipa este înscrisă în campionat plătind și taxa de rulaj, obligatorie, în sumă de 7 milioane lei vechi. Avem la această oră, în cont, și sumele de bani necesare transferurilo de jucători, circa 30000 ron, pe care le vom perfecta urgent. Este vorba despre fotbalistii pe care i-am avut până acum în pregatiri”.

 

În continuare este incertă, dacă nu imposibilă, situația celor doi stranieri, Jăpălău și Hong, care au șanse minime să evolueze pentru petroliști încă din prima etapă. Despre cei doi Baroian ne-a spus că “Jăpălău va pleca, chiar astăzi (n.n-ieri), acasă, pentru a-și clarifica situația permisului de muncă. În aceeași situație se găsește și Hong care și el va pleca curând”.

 

În lotul petroliștilor, de dată recentă, a fost cooptat și atacantul Paul Sanda, fotbalist care provine de la colega de eșalon FC Bihor, jucător care n-ar fi exclus să evolueze pentru “lupii galbeni”încă din prima etapă.

 

Sursa: prahovasport.ro

12 Aug. 2009, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă