Petrișor Dedu, aruncat în luptă de Motroc

07 May. 2009, 16:14 Liga 2
Petrișor Dedu,** aruncat în luptă de Motroc

Antrenorul Sportului Studențesc, Florin Motroc, se ține de cuvânt și face ce spune. În repetate rânduri, tehnicianul a afirmat că va acorda șanse tuturor jucătorilor din lot, numai prestația și atitudinea acestora urmând să fie criteriile de alcătuire a formației. Ultimul fotbalist promovat de Motroc e milocașul Petrișor Dedu, titular în garnitura celei de-a doua echipe a studenților, ce evoluează în liga a 4-a.

 

În vârstă de 19 ani, Dedu a debutat la prima echipă în partida de la Piatra Neamț cu Ceahlăul, fiind trimis pe teren spre finalul jocului. Tot în ultimele minute a fost utilizat și ieri de Motroc, remarcându-se la ultima fază a tulcenilor, când a reușit să blocheze șutul lui Coconașu, care se putea dovedi periculos pentru poarta lui Samoilă.

 

Dedu nu e un nume nou în Regie, fratele mai mare al lui Petrișor, Marian Adrian Dedu, având meciuri multe ca titular în tricoul alb-negru, însă, din păcate, acesta va mai sta o perioadă departe de teren, fiind în convalescență după o operație la genunchi.

 

articol scris de Florin Alboiu

07 May. 2009, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă