„Pentru noi este foarte bună această amânare”

02 Mar. 2012, 12:33 Liga 2

Miercuri după-amiază, Comitetului Executiv al FRF a amânat pentru a doua oară data la care va începe returul în Ligile a II-a și a III-a de fotbal. Vineri, 16 martie, se va derula etapa a 15-a în cel de-al treilea eșalon, iar o zi mai târziu cea din liga secundă. Pentru că este televizată, partida CF Brăila – FC Botoșani se desfășoară duminică, 18 martie, de la ora 12.00.

O decizie salutată de antrenorul echipei CF Brăila, Viorel Ion, care, la rândul lui, consideră că această amânare vine în sprijinul echipelor puse în situația de a nu putea disputa partide de verificare din cauza zăpezii căzute.

„Pentru noi este foarte bună această amânare, în felul acesta mai avem o săptămână la dispoziție pentru meciuri amicale. Vineri (n.r. astăzi, 02 martie) jucăm pe stadionul Siderurgistul cu Politehnica Galați, iar săptămâna viitoare vrem să aducem o echipă bună la Brăila și să jucăm pe Municipal”, a precizat Viorel Ion.

Întrebat ce părere are despre posibila retragere din campionat a formațiilor Săgeata Năvodari și Victoria Brănești, „Vioară” a răspuns cu o urmă de regret în glas: „Nici acum nu pot concepe că am pierdut la Brănești, ce bune ar fi fost pentru noi cele trei puncte de acolo, dar așa este fotbalul. Dacă se retrage Săgeata, vom mai urca un loc, începem returul de pe poziția a patra, iar dacă batem în prima etapă, FC Botoșani urcăm pe podium”, a mai spus antrenorul principal al CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

02 Mar. 2012, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă