Paul Codrea se așteaptă ca meciul cu Șelimbăr să fie cel mai greu de când a preluat-o pe Poli Timișoara și face un apel către suporteri. Doar victoria îi mai ține în cărți pentru salvare pe alb-violeți

Anda DELIU 13 Apr. 2023, 15:34 Liga 2
Paul Codrea se așteaptă ca meciul cu Șelimbăr să fie cel mai greu de când a preluat-o pe Poli Timișoara și face un apel către suporteri. Doar victoria îi mai ține în cărți pentru salvare pe alb-violeți

Poli Timișoara va primi în Vinerea Mare vizita echipei CS Comunal Șelimbăr, în runda a 4-a din Grupa A de play-out. Alb-violeții mai trag speranțe la barajul de menținere în Liga 2 după ultimele două meciuri câștigate, dar pentru asta au nevoie de un parcurs fără greșeală în etapele rămase, însă și de jocul rezultatelor contracandidatelor, fiindcă nu stau doar la mâna lor.

Antrenorul Paul Codrea spune că împotriva trupei sibiene va fi mult mai greu decât cu FK Miercurea Ciuc (scor 2-1) și Unirea Slobozia (scor 2-1), cu toate că acestea din urmă stau mai bine în clasament.

”O etapă importantă” pentru Poli Timișoara pentru a mai spera la baraj

Antrenorul Politehnicii Timișoara a precizat că meciul, prin prisma a ceea ce se întâmplă în clasament în acest play-out, dar și în programul rundei, e cel mai important de până acum pentru echipa sa.

”Suntem în fața unui meci foarte greu, poate cel mai greu de până acum, și din cauza programului etapei. Este o etapă important. Noi ne-am pregătit bine, s-a simțit un pic oboseala după drumul de la Slobozia. Dar băieții au trecut peste, sper să fie la fel de motivați. Sper să menținem atmosfera aceasta cât mai mult timp posibil. Am văzut meciul Șelimăbărului de la Slatina. Este o echipă compactă, te lasă să ai inițiativa și ies foarte mult pe contraatac. Nu cred că vor schimba stilul de joc. Au o stabilitate. Tocmai au prelungit cu antrenorul (n.r. – lui Claudiu Niculescui-a fost prelungit contractul cu doi ani). Probabil pregătec și ei sezonul viitor”, a spus Paul Codrea despre jocul cu Șelimbăr, programat vineri, de la ora 11, la Timișoara.

Paul Codrea așteaptă mult public la meciul cu Șelimbăr

Poli l-a pierdut pentru câteva luni pe Cristian Bocșan, care s-a operat, după ce și-a rupt clavicula în prima repriză a meciului de la Slobozia. Alte probleme de lot nu există.

Codrea vrea să aibă și un al doisprezecelea jucător implicat, și anume, publicul, mai ales că minivacanța de Paști va face ca multă lume să fie liberă. ”Nu au plecat chiar toți oamenii din oraș, deși simți diferența asta și în trafic. Sper să atragem mai mulți suporteri. Aș vrea să fie dublu ca la ultimul meci. Dacă Poli la un meci în Liga 2 nu mai adună 1500 de oamenii…”, a mai spus Codrea.

Vestiarul vrea revanșa după umilința din sezonul regular!

Cele două formații s-au mai întâlnit în runda a doua din sezonul regular. În august, gazdele șelimbărene s-au impus atunci cu 4-0.

Cosmin Bîrnoi nu a uitat umilința și vrea revanșa. ”Vai fi un meci foarte greu. Vrem să ne luăm revanșa pentru ceea ce s-a întâmplat în tur, când ne-au bătut cu 4-0 nemeritat. Mâine vor veni și ei foarte motivați, dar și noi suntem motivați. Venim după două victorii. Chiar dacă am făcut 12 ore cu autocarul spre Slobozia și înapoi nu trebuie să ne plângem. Sunt sigur că mâine vom câștiga”, a spus Bârnoi.

Înaintea desfășurării etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2, Poli Timișoara ocupă locul 7, ultimul, în Grupa A, cu 19 puncte, iar CS Comunal Șelimbăr se află pe poziția a 3-a, cu 30 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Meciul dintre cele două echipe are loc vineri, de la ora 11:00, pe arena Știința din Timișoara.

Doar victoria o mai ține pe Poli în cursa pentru locul 5, ocupat acum de Metaloglobus, cu 22 de puncte, însă bucureștenii au și un meci mai puțin disputat. Între ele se află și Minaur Baia Mare, cu 20 de puncte și un meci mai puțin decât timișorenii.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-ajutata-de-uta-si-incurcata-de-poli-timisoara-inaintea-meciului-capital-cu-progresul-spartac-iulian-muntean-daca-nu-castigam-inseamna-ca-nu-meritam-sa-ramanem-in-liga-2-19266438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/al-doilea-meci-cu-paul-codrea-antrenor-a-doua-victorie-pentru-poli-timisoara-nu-vreau-sa-fiu-nesimtit-sa-ma-laud-dar-chiar-am-simtit-ca-se-mai-poate-intampla-ceva-sansele-de-sal-19266113

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-au-ramas-chiar-toti-fostii-polisti-la-poli-srdjan-luchin-a-plecat-de-la-club-si-a-dat-declaratii-interesante-despre-noua-conducere-19265696

Anda DELIU 13 Apr. 2023, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă