Patronul lui Turris vrea să preia Victoria Brănești! „Mă aflu în tratative avansate”

09 Jan. 2012, 15:27 Liga 2
Patronul lui Turris vrea să preia Victoria Brănești!**

Ambiția lui Mihai Ionescu de a avea echipă la liga a II-a este una enormă. Chiar dacă Dunărea Turris Turnu Măgurele s-a îndepărtat destul de mult de acest scop, Mihai Ionescu nu a renunțat la obiectivul propus. Omul de afaceri este acum pe punctul de a prelua divizionara secundă Victoria Brănești, formație care anul trecut a retrogradat de pe prima scenă.

Ilfovenii se află într-o situație dificilă, având 15 puncte după 15 etape, fiind pe penultimul loc în clasament. Gloria Buzău este în urma lor, cu 10 puncte. Tot pe loc retrogradabil este și Callatis Mangalia, cu 17 puncte, iar CS Otopeni, cu 18 puncte, se află pe locul 14, care permite rămânerea în liga a II-a.

„Mă aflu în tratative avansate de preluare a formației Victoria Brănești, cu conducerea echipei și cu Primăria din localitate. În cazul în care voi prelua Victoria Brănești, Dunărea Turris Turnu Măgurele devine pepiniera echipei de liga secundă”, a declarat Mihai Ionescu.

Victoria Brănești a fost prima echipă din mediul rural care a evoluat în liga I.

Brăneștenii se reunesc marți

În ciuda problemelor existente la club, Victoria Brănești nu se predă. Ilfovenii se vor reuni marți dimineață, de la ora 10. Vor lipsi o grămadă de jucători precum B. Oprea, Marincău, Zuluf, Ispir. Antrenorul principal va fi momentan tot Marin Dună, dar de abia marți se va lua o decizie privind destinul echipei în returul prezentei ediții de campionat, nefiind excluse surprize de ultimă oră.

Sursă: teresport.ro

09 Jan. 2012, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă