Partide interesante în Cupa României

03 Sep. 2008, 16:15 Liga 2
Partide interesante în Cupa României

Cupa pare a fi o competiție a surprizelor, în care granzii capitalei Steaua și Dinamo par a se împotmolii de fiecare dată. În ultimele două ediții, aceasta a fost câștigată de Rapid București în sezonul 2006/2007 și CFR Cluj în sezonul 2007/2008.

Iată doar câteva partide ce vor ține capul de afiș în Cupa României – Timișoreana, programate pe 9 respectiv 10 septembrie începând cu ora 16:30. Echipa recent promovată în liga II, FC Buftea antrenată de Ion Balaur v-a da piept cu progresiștii bucureșteni antrenați de nimeni altul decât de Marius Șumudică. Partida se anunță a fi destul de încinsă în ceea ce privește ambițiile ambilor antrenori, care vor fi adversari și în campionat în cadrul etapei a 10 din Liga II seria I.

Partida ce se va disputa la Snagov,dintre echipa locală și Petrolul Ploiești, pare a fi o partidă destul de echilibrată, în care doar una va fi câștigătoare și va putea merge mai departe în fazele superioare ale competiției, cu un plus parcă în favoarea petroliștilor datorită experienței pe care au dobîndit-o câștigând de două ori această competiție în sezoanele: (1962/1963) și (1994/1995).

Echipa din asa-zisul oraș al minunilor, FC Caracal, antrenată de Daniel Mogoșanu va avea de disputat pe teren propriu un meci destul de greu în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, deși vâlcenii, vor susține partida în deplasare, aceștia vor încerca să dea marea lovitură la Caracal. Cea mai ușoară misiune pare să o aibă, Sportul Studențesc care vor întâlni pe mai modeștii lor adversari Victoria Brănești ce par la prima vedere o victimă sigură în calea „găștii nebune” din Regie antrenate de Adi Falub.

Andi Sârbu

03 Sep. 2008, 16:15 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă