„Pârtia este curată acum la Farul!” Nedelcu și Marcel Lică spun că echipa nu mai are nicio datorie

29 Feb. 2012, 17:41 Liga 2

Giani Nedelcu, patronul Farului, a vorbit astăzi, înaintea amicalului cu Steaua despre situația clubului constănțean. Nedelcu spune că echipa sa a plătit până în acest moment datorii în valoare de 1.400.000 de euro și că în afara unei restanțe către Stat nu mai are niciun fel de datorie.

„Am terminat cu toate datoriile către foștii jucători ai clubului Farul. Ieri am făcut ultimele plăți. La ora asta, FC Farul nu are datorii către foștii jucători, toate litigiile au fost plătite. Datoriile către terți sunt trecute de către administratorul juridic în baza legii insolvenței și suntem la zi cu toate plătile și acolo. Mai avem o restanță doar către Stat. Am plătit până acum în jur de 1.400.000 Euro. În momentul ăsta, scăpând de datorii, au început și învestițiile în echipă și ne vom concentra și pe marketing și vom veni și cu alte surprize”, a declarat Giani Nedelcu citat de fcfarul.ro.

Și președintele Farului, Marcel Lică a vorbit despre situația financiară a echipei. Oficialul spune că starea de spirit a jucătorilor s-a schimbat mult și că acum se așteaptă rezultatele.

„În acest an, Farul nu este obligată să depună dosar de licențiere, însă nu sunt probleme. Stingându-se datoria către foștii jucători, pentru care s-a făcut un efort uriaș de către domnul Nedelcu, s-a creat un entuziasm în rândul jucătorilor și am dori să se transmită și oraș, la suporteri, dar și în rândul oamenilor de afaceri, care spuneau că sunt probleme. Nu mai sunt probleme și îi așteptam alături de noi. Pârtia este curată acum la Farul.

Foștii jucători spun acum că Farul nu-i reprezintă. Când este greu se vede că ești farist. Nu este ușor să aduci jucători care au jucat în Liga Campionilor, este fără precedent în istoria clubului. Farul a făcut pregătirea la nivelul Ligii 1, am transferat jucători importanți. Este un efort și o lovitură de imagine să aducem Steaua în pregătire la Constanța, iar condițiile au fost foarte bune. Așteptăm rezultate și nu văd de ce să nu vină lumea să ne încurajeze în acest proiect, în condițiile în care avem și o stabilitate financiară. Două victorii legate te duc automat în primele 4 locuri”, a declarat președintele Marcel Lică citat de fcfarul.ro.

29 Feb. 2012, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă