Pânzaru nu-și desconsideră adversarul, cu toate că îi este superior în clasament: „Dispune de jucători care au evoluat la Steaua și Dinamo”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 18:20 Liga 2
Pânzaru nu-și desconsideră adversarul, cu toate că îi este superior în clasament:**

După două săptămâni de pauză, deoarece în etapa anterioară nu a avut adversară, Dacia Unirea va juca sâmbătă, la FC Academica Clinceni, formație aflată pe locul al șaptelea care are în componență fotbaliști cu multe sezoane bifate în prima ligă.

Brăilenii s-au antrenat în această dimineață pe Municipal, iar în jurul prânzului au plecat spre Snagov, urmând ca sâmbătă dimineață să facă deplasarea la terenul adversarilor lor, la Clinceni. Cu toate că este conștient de faptul că va fi un meci dificil, antrenorul Alin Pânzaru a afirmat că obiectivul formației brăilene în această deplasare este obținerea unui rezultat pozitiv.

„Este un joc dificil pentru că adversara noastră dispune de jucători care au evoluat la echipe precum Steaua și Dinamo, mă refer la Gabi Matei, respectiv Mușat și Dobrosavlevici, mai este și fratele lui Benzar, în poartă îl au pe Marinescu, au mulți fotbaliști cu nume. Noi avem atuul omogenității, tot lotul este valid, așa că mergem să obținem un rezultat bun”, a declarat Alin Pânzaru.

Tehnicianul a spus apoi că deși urmează patru partide grele, dorește ca Dacia Unirea să se regăsească printre primele formații din seria Est la finalul turului. „Urmează patru meciuri grele pentru noi, dintre care două le vom disputa în compania unor formații care, ca și noi, doresc să prindă un loc la turneul play-off și mă refer la Academica Clinceni și la Dunărea Călărași. Dacă învingem în aceste dispute ne detașăm de ele, dacă nu, situația se complică. Eu și jucătorii ne dorim ca prima etapă din retur să ne găsească pe podium. Va fi greu, dar nu imposibil de realizat acest obiectiv”, a mai spus Pânzaru.

Înainte meciurilor din etapa a 10-a, Dacia Unirea Brăila se află pe locul 3 în Seria I, cu 16 puncte, cu două mai puține față de Rapid București și Rapid CFR Suceava.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă