Pânzaru: „Ne vom îndrepta atenția spre meciurile cu echipele pe care le vom întâlni în play-out”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 12:16 Liga 2
Pânzaru:**

Sâmbătă, în etapa a 15-a a Ligii a II-a, CF Brăila primește pe Municipal vizita primei clasate, FC Clinceni. Un meci în care brăilenii pornesc cu șansa a doua.

„Sper să facem un joc bun pentru moral. Plecăm din start cu șansa a doua, dar nu avem nimic de pierdut, eu sper să mai acumulăm puncte. Este greu de crezut că vom mai prinde turneul play off, ar însemna să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului, de aceea ne vom îndrepta atenția spre meciurile cu echipele pe care le vom întâlni în play out. Ca să ne menținem în acest eșalon”, a declarat Alin Pânzaru.

În tur, CF Brăila a remizat, 3-3, la Clinceni realizând surpriza etapei. Brăilenii au condus cu 2-0 în minutul 19, după golurile realizate de Neagoe și Bosoi, dar până la pauză FC Clinceni a reușit să egaleze grație reușitelor lui Vițelaru și Artiom Karamyan. În minutul 85 nigerianul Konyeha a marcat și FC Clinceni părea că se desprinde în câștigătoare, însă la ultima fază a meciului Spiridon a înscris pentru brăileni și partida s-a încheiat la egalitate.

La meciul de sâmbătă, 23 noiembrie, conducerea clubului a decis ca studenții și pensionarii să aibă acces pe Municipal, câte doi pe bilet, în timp ce copii și reprezentantele sexului frumos să nu plătească la intrarea pe stadion.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 12:16 Liga 2
Pe aceeași temă