Pandurii vrea continuitate în rezultate. Călin Cojocaru își pune mari speranțe în ultimele două partide din sezonul regular: ”Trebuie să legăm serie jocurilor pozitive, să căpătăm moral înainte de play-out”

Mircea OGLINDOIU 16 Mar. 2021, 14:06 Liga 2
Pandurii vrea continuitate în rezultate. Călin Cojocaru își pune mari speranțe în ultimele două partide din sezonul regular: ”Trebuie să legăm serie jocurilor pozitive, să căpătăm moral înainte de play-out”

Pentru prima dată în acest sezon, Pandurii a izbutit să lege două partide fără înfrângere: 1-1 la Aerostar Bacău și 1-1 la Târgu Jiu cu ASU Politehnica.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru nu vrea să se oprească la cifra 2, ci speră să nu piardă nici în următoarele două jocuri rămase de disputat în sezonul regular al Ligii 2, cu SCM Gloria Buzău (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă).

”Vreau să jucăm la victorie ultimele două jocuri, așa cum le-am jucat și pe cele cu Aerostar și Politehnica, chiar dacă am făcut egaluri. Trebuie să legăm seria pozitivă, fiindcă e foarte important pentru noi să căpătăm moral înainte de play-out. Trebuie să adunăm puncte, fiindcă în play-out se intră cu același număr de puncte obținut în sezonul regular: nu se înjumătățesc. Noi mergem să jucăm fotbal. Buzău e o echipă bună, dar la Liga 2 orice echipă poate să bată pe oricine”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru despre cele două jocuri contra unor contracandidate la evitarea retrogradării.

Panduri are două două victorii și trei remize în 17 meciuri disputate în acest sezon de Liga 2

Primul rezultat pozitiv al echipei sale din acest sezon a fost în etapa a 8-a a Ligii 2, scor 2-1 la CSM Reșița, după care, peste o săptămână, a pierdut, acasă, cu Ripensia, scor 1-2. Gorjenii au mai remizat, în runda a 10-a, la Miercurea Ciuc, scor 1-1 cu FK Csikzereda, după care iar au pierdut, acasă, cu Dunărea Călărași, 1-2.

Pandurii a mai învins CSM Slatina, scor 2-1 la Târgu Jiu, în etapa a 14-a, dar următorul joc a fost pierdut, cu 2-0, la Recea. În rundele 18, respectiv 19, Pandurii a legat în premieră două jocuri fără eșec în acest campionat, 1-1 la Aerostar Bacău, respectiv 1-1, la Târgu Jiu, cu ASU Politehnica Timișoara.

După 19 etape, Pandurii are 9 puncte în 17 partide jucate și ocupă ultimul loc, 20, la un punct sub Aerostar Bacău.

Partida SCM Gloria Buzău – Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a 20-a a Ligii 2, este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Gloria din Buzău.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-punct-de-moral-cu-noul-lider-asu-poli-calin-cojocaru-are-motive-de-bucurie-chiar-daca-egalul-nu-ajuta-prea-mult-echipa-sa-nu-s-a-vazut-diferenta-dintre-noi-si-ei-19174520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/11-echipe-se-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-niciuna-nu-este-sigura-de-clasarea-in-top-6-cum-arata-clasamentul-si-programul-meciurilor-cu-doua-etape-inainte-de-finalul-sezonulu-19174755

Mircea OGLINDOIU 16 Mar. 2021, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă