Pandurii l-a mustrat pe Willy: ”Să fie mai rezervat în ceea ce declară!” Oficialii clubului gorjean n-au fost încântați de ultimele acțiuni ale impresarului belgian

Mircea OGLINDOIU 02 Jun. 2020, 16:22 Liga 2

După ce, săptămâna trecută, fostul impresar Jean-Willy Ngoma a prezentat noul staff, prin intermediul unui site gorjean, pe care vrea să-l aducă la Pandurii, iar unul dintre jucătorii săi și-a anunțat oarecum transferul la echipa gorjeană, oficialii clubului din Târgu Jiu i-au recomandat belgianului cu origini congoleze să fie mai ponderat în afirmații.

Momentan, Pandurii nu are certitudinea că va obține certificarea pentru noul sezon de Liga 2 și nici că îi va fi ridicată interdicția la transferuri, primită anul trecut.

”Am avut câteva discuții cu Willy Ngoma în aceste zile și i-am explicat că până nu se va obține licența nu putem discuta despre aducerea unor jucători, preparatori sau antrenori, pentru că am mai trecut prin această etapă în iarnă cu acei jucători, care, după ce s-au pregătit cu noi, ne-am trezit să nu-i putem legitima, federația menținând acea interdicție la transferuri. Sper să înțeleagă. El este destul de pătimaș, dar i-am explicat că astfel de lucruri se fac într-un climat normal și de aceea i-am spus să fie puțin mai rezervat în ceea ce declară”, a spus directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu.

Gabriel Torres da Cruz (director de recrutări), Roland Kiamonako (scouter), Samuel Covelli (preparator fizic și nutriționist), Akin Ngoy (director tehnic) și Wail Koudoud (consultant financiar) au fost anunțați, zilele trecute, de Jean-Willy Ngoma, pe rețelele de socializare, drept noii colaboratori ai echipei oltene.

Jucătorul Emanuel Okeke a postat și el un clip în care și-a legat viitorul de Pandurii, echipă la care a ajuns încă din iarnă, fără să poată fi și legitimat. ”Pandurii este un club bun, care va crește și va ajunge departe. Avem o echipă grozavă”, spune Okeke, în înregistrare, ca și cum ar face deja parte din echipa antrenată de Călin Cojocaru.

Cojocaru: ”Willy va continua la Pandurii doar dacă aduce jucători de calitate”

În iarnă, belgianul Jean-Willy Ngoma era anunțat drept noul director de scouting de la Pandurii, dar, într-un interviu recent luat în sufragerie, pe canapea și postat pe pagina personală de Facebook, acesta se prezintă singur ca director sportiv al clubului gorjean.

”Domnul Willy se ocupă de scouting, propune jucători, iar eu, dacă cred că au calitate şi mă pot ajuta pe mine şi clubul Pandurii, îi opresc, dacă nu, nu! Oricine poate aduce jucători la Pandurii, dar să aibă calitate. Dacă domnul Willy ne va propune jucători de calitate, va continua, dacă nu, Nu. La atât se rezumă această colaborare cu el. El nu va putea câştiga nimic de la Pandurii dacă jucătorii pe care îi aduce nu au calitate. Interesul meu cel mai mare este ca Pandurii să aibă rezultate”, a replicat și antrenorul Călin Cojocaru.

Pandurii și-a programat reunirea lotului pe 6 iulie.

Mircea OGLINDOIU 02 Jun. 2020, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă