Pandurii, în echipamente noi din sezonul următor. FOTO cu noile ținute

Autor: Liga2.ro Publicat: 21 Jun. 2020, 20:40 Actualizat: 22 Jun. 2020, 11:05 Liga 2

Pandurii Târgu Jiu va juca în echipamente noi în sezonul 2020/ 2021 din Liga 2. Gorjenii au prezentat pe site-ul oficial ținutele pe care elevii pregătiți de Călin Cojocaru le vor îmbrăca în stagiunea următoare, când speră să nu mai aibă emoțiile retrogradării și să termine peste linia roșie. De această dată, Pandurii a scăpat cu ajutorul unei conjuncturi favorabile, după ce sezonul a fost ”înghețat” de la poziția a șaptea în jos și nimeni nu va retrograda în Liga 3.

”Pandurii Târgu Jiu prezintă noul echipament de joc al echipei pentru sezonul 2020 – 2021. Acesta va avea culorile clasice ale clubului, alb şi albastru, echipamentul de rezervă fiind roşu. Pentru jocuri vor fi folosite cu precădere echipamentele joc albe şi cele albastre, acestea fiind şi culorile clubului de la înfiinţarea echipei iar atunci când situaţia nu va permite aceste echipamente se va folosi echipamentul de rezervă. Pentru echipamentul de portar s-a optat pentru culorile negru, verde neon şi roşu. Tricourile sunt inscripţionate cu emblema clubului şi ale sponsorilor care vor asigura noul echipament.

Producătorul echipamentului a pus deja la dispoziţia clubului o serie de echipamente dar şi o prezentare 3D a acestora (…)”, se arată în comunicatul emis de Pandurii.

Pandurii începe antrenamentele pe 6 iulie 

Pandurii a acumulat doar 8 puncte în 23 de meciuri disputate în 24 de etape, a înregistrat o singură victorie, și era, teoretic, cu un pas în Liga 3. Singura condiție să se salveze era scenariul care a și fost votat de echipele din Liga 2. Cluburile au avut de ales din trei variante, au optat pentru cea cu play-off între primele șase echipe din clasament și au primit acordul Comitetului de Urgență al FRF. De la locul 7 în jos clasamentul este ”înghețat”, iar echipele vor termina sezonul cu punctele pe care le-au acumulat până acum.

Pandurii Târgu Jiu se afla într-o situație critică, pentru că se situa pe ultimul loc. Distanța față de prima poziție care asigura salvarea de la retrogradare, 15, Concordia Chiajna, era de 16 puncte. Datorită modului în care au votat cluburile, Pandurii va evolua și în sezonul următor în Liga 2.

Din precizările oferite de directorul sportiv Camilian Floroiu la începutul lunii iunie, Pandurii va relua antrenamentele, în vederea pregătirii sezonului următor, la începutul lui iulie, pe 6. Până atunci, jucătorii vor continua să se pregătească acasă, individual, după programul trasat imediat după suspendarea fotbalului.

Cu paşi mici, încercăm să fim cât mai operativi şi să punem la punct tot ceea ce înseamnă norme de igienă, dezinfectarea echipamentului, dezinfecţia spaţiilor şi a jucătorilor. Sperăm să fim cât mai operativi pentru ca toate aceste lucruri să nu fie un impediment la începerea campionatului. Sunt destul de multe cerinţe de respectat, dar eu cred că fiecare echipă şi fiecare club ar trebui să facă tot ce se poate pentru a aduce un aport la respectarea acestor măsuri şi pentru a nu se întâmpla vreun eveniment care să creeze neplăceri şi să facă probleme în sistemul competiţional”, a declarat Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei, citat de Pandurul.

Foto: Pandurii Târgu Jiu 

 

 

 

Autor: Liga2.ro Publicat: 21 Jun. 2020, 20:40 Actualizat: 22 Jun. 2020, 11:05 Liga 2
Pe aceeași temă