Dinamo ”a luat pulsul” SuperLigii în amicalul cu Petrolul, iar Ovidiu Burcă e mulțumit de nivelul echipei: ”A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins”

Andrei PASCU 27 Mar. 2023, 18:35 Liga 2
Dinamo ”a luat pulsul” SuperLigii în amicalul cu Petrolul, iar Ovidiu Burcă e mulțumit de nivelul echipei: ”A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins”

Dinamo s-a testat cu Petrolul în pauza competițională și nu a pierdut! A făcut 1-1, iar Ovidiu Burcă a fost mulțumit de evoluția jucătorilor, în principal pentru că a luat, cât de cât, pulsul SuperLigii României și a văzut la ce nivel sunt ”câinii” cu o formația din prima divizie.

Ovidiu Burcă a verificat nivelul lui Dinamo în amicalul cu Petrolul

Ovidiu Burcă se gândește, poate involuntar, la cum ar arăta Dinamo din vară, dacă va urca în SuperLiga României, șansele fiind importante pentru cel puțin o calificare în barajul de promovare, cu una dintre formațiile aflate la retrogradare în prima ligă.

Ovidiu Burcă, mulțumit de jucătorii lui Dinamo: ”E important să iei pulsul Ligii 1”

Atitudinea jucătorilor din amicalul cu Petrolul l-a încântat pe Ovidiu Burcă, chiar și tinerii fiind la un nivel mulțumitor pentru el. Antrenorul a profitat de ocazie să își motiveze și public jucătorii, că evoluează la un club important și trebuie să aibă prestații tot mai bune.

A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins, pentru perioada următoare asta ne-am dorit foarte mult, să creștem intensitatea sub toate aspectele ei. A fost un antrenament în care am bifat lucrul ăsta.

E important să iei pulsul Ligii 1, să-i vezi pe tineri că joacă degajat, dezinvolt. Trebuie să vezi (n.r. – cum se joacă în SuperLigă), privind în perspectivă, dar mi-e cumva teamă să privesc atât de departe. 

Știți cum e, când joci cu o echipă de eșalon inferior, vii mai relaxat, invers, cei care vin să joace cu o echipă de eșalon superior vor să arate că și ei merită să joace acolo. E normal, sunt amicale, nu au atât de multă relevanță, dar a fost un antrenament bun.

Au fost câteva contre în amical, se mai întâmplă, bine că nu au degenerat lucrurile. N-am avut accidentări, asta contează pentru ambele echipe.  Noi, indiferent de ligă, reprezentăm Dinamo, trebuie să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de complex, fără simț al inferiorității. Reprezentăm un club mare din România și așa trebuie să ne comportăm

Deocamdată avem un meci la Dej, vrem să-l pregătim cât putem noi de bine, pentru asta a fost binevenit acest meci”, a spus Ovidiu Burcă la finalul amicalului cu Petrolul.

Dinamo a marcat prin Alin Șerban în amicalul cu Petrolul

Dinamo și Petrolul au încheiat la egalitate meciul amical disputat sâmbătă, la Săftica. S-a terminat 1-1 partida, după ce formația din Liga 2 a condus și a și a avut avantaj pe tabelă după prima repriză.

Dinamo a deschis scorul în amicalul cu Petrolul în minutul 31, prin Alin Șerban. A fost singura reușită a primelor 45 de minute, dar formația din SuperLiga României a presat în partea a doua și a reușit să egaleze, 1-1, rezultat cu care s-a terminat partida de verificare.

Reușita ”lupilor galbeni” a fost semnată de Jefferson Nogueira, în minutul 56, în urma unei faze fixe. A punctat cu capul Nogueira, în urma unui corner.

Dinamo, meci cu Unirea Dej în etapa a 2-a a play-off-ului

După ce a debutat cu Gloria Buzău, pe teren propriu, scor 1-1, Dinamo va întâlni, până la finalul turului play-off-ului, Unirea Dej, în deplasare, SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Foto: Dinamo și Petrolul

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-2-a-din-play-off-ul-ligii-2-incepe-tot-joi-chiar-daca-steaua-si-a-dorit-amanarea-partidei-de-la-galati-in-play-out-unul-dintre-meciuri-se-disputa-duminica-19264556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-buleica-a-revenit-pe-gazon-la-mai-bine-de-sase-luni-de-la-accidentare-ovidiu-burca-despre-recuperarea-fundasului-si-utilizarea-sa-in-lupta-pentru-promovare-video-19264542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-remiza-cu-petrolul-intr-un-amical-19264445

 

 

 

Andrei PASCU 27 Mar. 2023, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă