„Otopeniul va primi o primă frumoasă de la alții”

27 Apr. 2012, 14:25 Liga 2

Tehnicianul Iașiului consideră că Otopeniul va fi stimulată financiar de către contracandidatele la promovare și a asigurat că gruparea din Copou nu se va ocupa de „valize” în finalul campionatului.

„Ne așteaptă un joc greu cu Otopeniul, sunt conștient de acest lucru, mai cu seamă că oaspeții vor primi o primă frumoasă de la alții. Etapa trecută eu s-au odihnit cu Mangalia ca să joace cu noi. Sper ca băieții mei să se remonteze psihic după meciul cu Viitorul, vreau să cred că rezultatul de la Constanța nu i-a demoralizat atât de tare. Nu știu dacă se va umbla cu valize în acest final de campionat, cert este că noi nu vom stimula niciun adversar al contracandidatelor. Îi lăsăm pe ceilalți să-și cheltuie banii. Dacă au bani, să o facă”, a precizat Popa.

Acesta nu-l va avea în teren pe mijlocașul de bandă stângă Narcis Bădic, în continuare accidentat, în schimb sunt șanse să revină sârbul Marjanovic. Absent în ultimele două meciuri, golgeterul echipei în retur s-a antrenat normal în ultimele două zile și are șanse să înceapă meciul cu Otopeniul ca titular

Articol scris de Narcis Pohoață

27 Apr. 2012, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă