Oțelul II a învins pe CS Ovidiu

17 Jun. 2009, 22:27 Liga 2
Oțelul II a învins pe CS Ovidiu

În ultimul meci al barajului pentru promovarea în Liga a II-a, Oțelul Galați II a învins greu pe CS Ovidiu. Deși meciul a fost lipsit de orice importanță, după ce Tricolorul Breaza și-a asigurat promovarea după primele două runde, ambele echipe și-au dorit victoria.

Conduși la centru de Alexandru Tudor, elevii lui Viorel Tănase și-au asigurat victoria, scor 3-1, prin reușitele lui Tănasă (minutul 8), Elek (foto) (minutul 13) și Tismănaru (minutul 48). Pentru constănțeni a marcat Ionel Posteucă (minutul 60), proaspăt revenit de la naționala de fotbal pe plajă a României, care a participat la turneul european de calificare la Cupa Mondială. De menționat, că la scorul de 3-1, cei de la Ovidiu au ratat un penalty.

Celălalt meci al zilei ar fi trebuit să se dispute între CS Ineu și FC Caracal, dar a fost anulat. Versiunea oficială este că gruparea caracaleană ar fi avut de achitat o datorie financiară și, deoarece nu au rezolvat la timp această problemă, au fost neprogramați. Neoficial, se pare că ambele echipe au cerut anularea meciului, prin prisma faptului că cea de-a treia echipă din grupa lor, Silvania, era deja promovată. În acest fel, Ineul și Caracalul au dorit să economisească niște bani prin evitarea cheltuielilor cu deplasarea până la Deva.

 

Articol scris de Mihai Andrieș

 

17 Jun. 2009, 22:27 Liga 2
Pe aceeași temă