Orac vrea spectacol la meciul cu Callatis

04 May. 2012, 14:17 Liga 2
Orac vrea spectacol** la meciul cu Callatis

Antrenorul principal al FC Botoșani vrea toate cele trei puncte și un meci cu multe goluri sâmbătă contra formației Callatis Mangalia. Singura necunoscută a lui Costel Orac este numărul spectatorilor.

„Mă aștept la o victorie. Mai avem puțin până la sfâșitul campionatului și ne dorim ca cel puțin jocurile de acasă să le câștigăm. Voi juca cu doi atacanți. Jucăm acasă și trebuie să dăm un gol mai mult decât adversarul. Avem nevoie de puncte. Ideal ar fi să facem și ceva spectacol pentru că lumea de asta vine la meciuri. Sperăm să vină. Poate nu mai vin nici la noi. Am câștigat atât de strând în ultimele etape și lumea se poate răzgândi”, a spus Costel Orac.

„Din ceea ce am urmărit eu ca rezultate, pentru că echipa de la Mangalia nu am văzut-o, au avut rezultate constante. Au pierdut acasă cu Iași și Viitorul. În rest au făcut rezultate bune peste tot. Au mai făcut anumite transferuri în perioada de iarnă, s-au întărit ca să-și atingă obiectivul. E clar că au muncit cum trebuie”, a adăugat Orac.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

04 May. 2012, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă