Conpet Cireșu încearcă „marea cu degetul” la Mangalia

Conpet Cireșu** încearcă

Sâmbătă, cu începere de la ora 15:00, la Mangalia, va avea loc partida dintre Callatis și Conpet Cireșu, joc ce contează pentru etapa cu numărul 18 din cadrul ligii a treia, seria a doua. Chiar dacă „cireșarii” au câștigat partida din tur cu scorul de 1-0 (gol marcat de Bogoș în finalul primei reprize), acum constănțenii sunt practic favoriți la câștigarea tuturor punctelor puse în joc.

Dar antrenorul Vasile Darie nu este de aceeași părerere: „Mergem la Mangalia să încercăm să câștigăm punct sau puncte! Știm că este un meci foarte greu, dar sunt convins că băieții se vor mobiliza exemplar pentru a nu pierde. Nu de alta, dar Callatis este una dintre adversarele pe care le vom întâlni și în play-out. Tocmai de aceea vrem să ne păstrăm locul neoficial pe care-l avem acum înaintea începerii acestui turneu ca să avem șanse reale pentru salvarea de la retrogradare. Dar acest lucru se va vedea abia la sfârșitul sezonului regulat.”, este de părere antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu!

Înaintea meciului direct de la Mangalia, Callatis se află pe locul 10 cu 16 puncte, iar „cireșarii” sunt o poziție mai jos cu 15 puncte! Așa că meciul dintre cele două formații se anunță a fi unul destul de echilibrat care este deschis oricărui rezultat, mai ales că brăilenii nu au nicio indisponibilitate, iar Vasile Darie poate folosi cea mai bună formulă de echipă pe care o are la dispoziție.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Foto: FB Conpet Cireșu
 

Pe aceeași temă