„O să analizăm astăzi și vom da un răspuns, îl apreciez pe Alin Artimon”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:47 Liga 2

Președintele Farului, Marian Diaconescu, a comentat la finalul meciului pierdut de constănțeni, 0-1 cu Unirea Slobozia, intenția lui Alin Artimon de a demisiona de la echipă. Oficialul a spus că o decizie în privința plecării antrenorului se va lua în cursul zilei de astăzi.

Totodată, Diaconescu înțelege suporterii Farului de ce nu mai sunt alături de echipă, speră ca Giani Nedelcu să nu plece, deoarece echipa s-ar desființa și declară cine sunt vinovații pentru situația în care s-a ajuns. Farul Constanța este „lanterna roșie” a Seriei I a Ligii a II-a.

„Este din nou unul dintre momentele grele, o situație foarte delicată. O să analizăm astăzi si vom da un răspuns. E cel mai greu moment de când am venit eu lângă echipă. Îl apreciez pe Alin Artimon, echipa nu joacă și nu reușesc să mai înțeleg. Vinovatul principal este de la cap, până jos în vestiar, eu, domnul Marcel Lică, Cristi Munteanu, Alin Artimon și jucătorii. Când lucrurile nu merg conducerea este de vină. Deocamdată nu a venit nimeni să-l înlocuiască pe domnul Nedelcu. Un lucru este cert, dacă Giani Nedelcu pleacă, Farul se desființează. Este normal ca suporterii să fie afectati, ei sunt suporteri adevărați și eu îi înțeleg, îi doare situația echipei. Au fost mereu lângă echipă și suferă pentru echipă și au tot dreptul să ne injure”, a spus după joc președintele Marian Diaconescu, citat de fcfarul.ro.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă