O nouă amânare la Poli Iași! Când va fi stabilită noua structură a Adunării Generale a Asociaților și propunerea pentru șefia Comitetului Director

Narcis POHOAȚĂ 11 Jun. 2021, 15:19 Liga 2
O nouă amânare la Poli Iași! Când va fi stabilită noua structură a Adunării Generale a Asociaților și propunerea pentru șefia Comitetului Director

Vineri dimineață ar fi trebuit să aibă loc ședința Adunării Generale a Asociaților (AGA) a Politehnicii Iași, întrunire în cadrul căreia urma să fie aleasă noua structură de conducere a clubului din Copou.

Numai că, întâlnirea membrilor asociați a fost amânată cel mai devreme pentru luni, 14 iunie, din motive juridice.

Ambrosie, Antohi și compania nu pot demisiona din conducerea Poli Iași până nu sunt înscriși noii membri

Astfel, plecarea celor cinci membri asociați ai Politehnicii Iași – Adrian Ambrosie, Leonid Antohi, Mircea Ursu, Ion Apostol și Ioan Melinte – din Adunarea Generală se amână cu câteva zile.

Cei cinci au anunțat la începutul săptămânii în curs că vor renunța la toate funcțiile deținute în club, cele de membri ai Comitetului Director și ai Adunării Generale, dacă în ședința extraordinară a Consiliului Local va fi aprobată finanțarea echipei, ceea ce ar însemna și înscrierea grupării ieșene în Liga 2. Cum consilierii au votat finanțarea cu 19 voturi, cei cinci membri asociați vor renunța la funcții în proxima ședință a AGA.

Statutul AGA prevede ca înainte de a se retrage cei cinci amintiți mai sus să fie cooptați în structură noii membri, abia apoi Ambrosie și compania putând să plece. Cum Comisia pentru Tineret și Sport încă nu a definitivat lista celor cinci membri noi, actualii asociați au fost nevoiți să amâne ședința pentru luni.

Trei propuneri pentru AGA și CD ale Politehnicii Iași

Printre numele vehiculate să intre în AGA și în Comitetul Director se numără legenda clubului ieșean Vasile Simionaș, directorul Liceului cu Program Sportiv Iași, prof. Ilie Gheorghică și Lector Univ. Dr. Cezar Honceriu (foto), preparator fizic la Poli Iași și la Academia din Copou.

Acesta din urmă ar urma să reprezinte în conducerea clubului și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, fiind propus chiar președinte al Comitetului Director.

Ceilalți doi noi membri vor fi propuși în cursul serii de vineri sau sâmbătă, astfel încât luni să poată fi modificată structura AGA, așa cum prevede statutul.

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 11 Jun. 2021, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă