Se limpezesc apele în Copou? Ședință decisivă la Poli Iași. Noul nume vehiculat pentru a prelua funcția de președinte

Narcis POHOAȚĂ 14 Jun. 2021, 10:31 Liga 2
Se limpezesc apele în Copou? Ședință decisivă la Poli Iași. Noul nume vehiculat pentru a prelua funcția de președinte

După mai multe amânări, Adunarea Generală a Asociaților clubului Politehnica Iași se va întruni astăzi la prânz, 14 iunie 2021, iar în cadrul întâlnirii s-ar putea clarifica mai multe necunoscute în ceea ce privește viitorul echipei retrogradate în Liga 2.

Se schimbă membrii Adunării Generale a Asociaților clubului Poli Iași

Un prim pas în ședința de astăzi va fi reconfigurarea Adunării Generale, în locul ”cvintetului” Adrian Ambrosie, Leonid Antohi, Mircea Ursu, Ion Apostol și Ioan Melinte urmând să intre în AGA alți cinci membri.

Deocamdată se cunosc doar trei posibile nume, legenda clubului ieșean Vasile Simionaș, directorul Liceului cu Program Sportiv Iași, prof. Ilie Gheorghică, și Lector Univ. Dr. Cezar Honceriu, preparator fizic la Poli Iași și la Academia din Copou.

După stabilirea noii componențe a AGA se va trece la desemnarea unui nou Comitet Director, care va veni la rândul său cu propuneri pentru funcția de președinte executiv.

Florin Briaur, noul președinte al echipei din Iași?

În ultima perioadă au apărut mai multe variante posibile pentru postul de șef al executivului, toate de ”import” și sonore, între care Cornel Șfaițer, Florin Prunea, Dănuț Coman, Narcis Răducan sau Iuliu Mureșan.

Pe ultima sută de metri a început să fie vehiculată tot mai des în Copou ideea venirii în prima funcție la club a lui Florin Briaur, președintele Comisiei pentru Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local, propunere avansată inițial pentru șefia Comitetului Director.

Florin Briaur (foto, în stânga), alături de primarul Mihai Chirica, este consilier local din partea PMP, președintele Comisiei pentru Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local al Municipiului Iași, jurnalist la Bună Ziua Iași.

În cazul în care va fi stabilită conducerea clubului, tot astăzi vor demara negocieri și cu mai mulți tehnicieni pentru preluarea echipei. Favoritul ieșenilor este Eugen Neagoe, dar pe listă mai sunt și alte nume, precum Costel Enache, Claudiu Niculescu, Viorel Moldovan, Cristian Pustai sau Eugen Trică.

Foto principal: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-amanare-la-poli-iasi-cand-va-fi-stabilita-noua-structura-a-adunarii-generale-a-asociatilor-si-propunerea-pentru-sefia-comitetului-director-19188765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-poli-iasi-restructurata-din-temelii-cand-au-loc-schimbarile-in-aga-pasii-care-vor-fi-urmati-si-cine-va-stabili-noul-presedinte-al-clubului-19188495

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-iasiului-mihai-chirica-o-luam-de-la-zero-suntem-sub-nivelul-apei-pe-cine-vede-edilul-in-aga-si-ce-profil-de-presedinte-isi-doreste-la-poli-iasi-19188484

Narcis POHOAȚĂ 14 Jun. 2021, 10:31 Liga 2
Pe aceeași temă