O nouă achiziție pentru Dunărea Călărași. Un fundaș central trecut pe la echipele ”under” ale Rapidului și FCSB-ului a semnat până în vară

Autor: Andrei PASCU Publicat: 15 Feb. 2021, 14:30 Liga 2
O nouă achiziție pentru Dunărea Călărași. Un fundaș central trecut pe la echipele ”under” ale Rapidului și FCSB-ului a semnat până în vară

Dunărea Călărași a mai anunțat un transfer luni, 15 februarie. A adus un fundaș central tânăr, de 16 ani, care a acceptat un contract pe câteva luni, până la finalul actualului campionat. Este vorba de Andrei Dobre, în care călărășenii își pun mari speranțe.

Andrei Dobre a trecut pe la echipele de juniori ale celor de la FCSB și Rapid 

Clubul îl prezintă ca pe un tânăr cu potențial, mai ales că a jucat pentru echipe ”under” peste media lui de vârstă, precum Rapid și FCSB. Rămâne însă de văzut dacă antrenorul Cristian Pustai va miza pe el în lupta pentru play-off –ul Ligii 2.

New transfer!

Are 16 ani și a făcut junioratul la echipa de pe malul Borcei.

Dobre Andrei este fundaș central și a mai activat la Rapid-Under 19 și FCSB”, se arată în comunicatul de prezentare oferit de AFC Dunărea Călărași.

Președintele Dunării Călărași, Cristian Zanfir, i-a făcut o scurtă descriere fundașului central și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia:

Andrei va rămâne la noi până în vară. Este un tânăr talentat și mă bucur că este călărășean”.

Dunărea Călărași, la al cincilea transfer 

Astfel, Dunărea Călărași a ajuns la cinci transferuri. Anterior, au fost anunțate aducerile mijlocașilor Cristian Pușcaș (27 de ani), Luca Tache (17 ani) și Tshitungi Dieudonne Kanda (27 de ani) și a fundașului Radu Crișan (24 de ani).

Dunărea Călărași se situează pe locul 4 în Liga 2, cu 24 de puncte în 14 partide. E la șase puncte de liderul U Craiova 1848 SA, 30 de puncte, și la două lungimi peste locul 7, FK Csikszereda, prima poziție care nu duce în play-off la finalul campionatului regular.

Până se trage linie și echipele vor fi împărțite în grupe diferite, trupa lui Pustai va mai evolua cu: Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă), FK Csikszereda (deplasare), Rapid (deplasare) și Viitorul Pandurii (acasă).

Foto: AFC Dunărea Călărași

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 15 Feb. 2021, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă