Fustar și Jovicic, ”Guliveri“ la juniorii echipei FC Brașov! Un nou episod hilar în disputa Mărginean – Stan

Adi MARICA 08 Sep. 2021, 10:41 Liga 2
Fustar și Jovicic, ”Guliveri“ la juniorii echipei FC Brașov! Un nou episod hilar în disputa Mărginean - Stan

Divergențele dintre președintele Ioan Mărginean și antrenorul Ilie Stan au dus la un nou episod hilar la FC Brașov. Din această cauză, fundașul Ivan Fustar și atacantul Milos Jovicic au fost trimiși să se antreneze cu echipa de juniori U17 a clubului.

Pe stadionul Metrom, antrenorul Rareș Forika i-a avut ieri la dispoziție pe cei doi jucători străini aduși la prima echipă de Mărginean.

Cum cei doi croați au înălțimi considerabile, Fustar (1.89 m), iar Jovicic (1.92 m) păreau că sunt adevărați ”Guliveri în Țara Piticilor” la FC Brașov U17. Atât Fustar, cât și Jovicic nu au părut deranjați că au fost trimiși la juniori, cei doi antrenându-se cu zâmbetul pe buze.

Fustar are contract, Jovicic în probe!

Interesant este că Fustar are contract semnat cu FC Brașov și se spune că salariul acestuia este peste ce au actualii jucători din lotul lui Ilie Stan.

”Fustar are contract cu FC Brașov. Având în vedere CV-ul lui ne-am orientat, este un jucător cu experiență, iar concurența naște valoare. Antrenorul zice că jucătorul nu e pregătit, dar nu putem spune că nu are valoare. Eu nu am nicio emoție că Ivan Fustar nu va confirma. Antrenorul să decidă!”, spunea Mărginean.

Despre Jovicic, ”Limoniu” a recunoscut că atacantul este total nepregătit fizic, dar că mai poate sta câteva zile în probe. Cum Ilie Stan a discutat cu cei doi jucători și le-a spus că nu intră în vederile sale, Fustar și Iovicici vor fi evaluați de Rareș Forika, antrenor la juniorii clubului!

4 portari la FC Brașov

La antrenamentul de ieri al echipei s-a prezentat și portarul Robert Gheorghe (18 ani) de la Dinamo.

Astfel, în acest moment, Ilie Stan are la dispoziție patru portari: Cezar Lungu, Daniel Mutu, David Gârniță și Robert Gheorghe. Primii doi sunt portari experimentați, cu jocuri și la Liga 1, iar Gârniță și Gheorghe se încadrează în regula U19.

FC Brașov joacă la Avrig în etapa a 6-a a Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, sâmbătă, de la ora 11:00. Echipa antrenată de Ilie Stan ocupă locul 13, cu 6 puncte, la fel ca trupa pregătită de Eugen Beza, care e pe poziția a 12-a datorită golaverajului mai bun, 4-8 dață de 4-9.

Adi MARICA 08 Sep. 2021, 10:41 Liga 2
Pe aceeași temă