„Numai împreună putem ieși din jungla fotbalului românesc”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:46 Liga 2

Nicolae Cristescu pare să se fi împăcat cu decizia TAS, ca Rapidul să fie exclusă din Liga 1. Patronul din Giulești spune că va acționa pe cale legală, dar și că se așteaptă ca Rapidul să fie retrogradată în ligi inferioare. Cristescu are și un mesaj către suporteri: „Numai împreună vom ieși din jungla fotbalului românesc”

„Nu regret că am investit la Rapid, este echipa mea de suflet și nu voi regreta niciodată”, și-a început discursul Nicolae Cristescu.

Mesajul lui Cristescu pentru suporteri: „Împreună vom ieși din jungla asta”

„Mesajul către suporteri? Am rugămintea să fie alături de Rapid cum au fost și până acum. Cred că ei sunt conștienți că nu este vina noastră că am ajuns aici, că am făcut eforturi. Îi chem alături de noi, numai împreună putem ieși din această junglă a sportului românesc. Împreună vom ajunge la acest obiectiv”, a mai spus Cristescu.

Patronul Rapidului spune că salariile jucătorilor nu vor fi afectate

„Jucătorilor trebuie să le spun foarte puțin: le vom accepta salariile și le vom plăti așa cum au fost negociate. Îmi doresc să rămână toată echipa. În liga a doua vom defila și vom reveni la pas în Liga 1. Sper să rezist, dar dacă mai am vreo două șocuri din astea, nu știu dacă mai rezist. Eu am avut și un preinfarct în urmă cu câțiva ani”, a mai spus Cristescu.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă