„Nu suntem încă promovați!”

07 Jan. 2009, 12:37 Liga 2

Conducerea clubului Ceahlăul Piatra Neamț privește cu îngrijorare faptul că tot mai multe echipe din Seria I a Ligii a II-a anunță că se desființează. Președintele Consiliului de Administrație, Viorel Mestecaneanu crede că astfel competiția va avea mult de suferit, mai ales că prin retragerea unor formații ecuația retrogrădarii este în mare parte rezolvată.

 

"De ce să nu fiu sincer, îmi este frică și ca în aceste condiții unele echipe, care nu vor mai avea probleme cu retrogradarea, vor mima unele meciuri", a afirmat Mestecăneanu, care a anticipat desființarea echipei Știința Bacău.Finanțatorul Iulian Capeti și președintele Cristi Ciocoiu au recunoscut zilele trecute că fuziunea dintre Știința și FCM Bacău este iminentă.

 

"Nu vrem competiție fară competiție. Nu îmi doresc deloc să dispară echipele din serie pentru că nu vreau să câștigăm meciuri prin neprezentare. Întrecerea va avea de suferit odată cu dispariția mai multor echipe. Sunt convins că există patroni și președinți de cluburi care nu vor să părăsească fotbalul, dar dacă situația financiară nu le permite să mai bage bani nu se știe ce mai urmează", a mai spus Viorel Mestecăneanu.

 

Acesta crede că Progresul București nu se va desființa, în ciuda perioadei de recesiune financiară, iar CS Buftea va scădea ca potențial după pierderea mai mulotr jucători plecați la Gloria Buzău.

 

"Buftea era una dintre cele mai puternice formații, ca valoare, din seria noastră. Ar fi pacat ca în retur, să nu poată crea și altora problemele pe care le-am avut noi, chiar la Piatra Neamț. Ne-am propus să întărim echipa cu trei-patru jucători în această vacanță competițională. Vom căuta să mai aducem, cel mai probabil, incă doi jucători pe lângă cei doi veniți, Ferariu și Coman. Avem mare nevoie ca echipa să fie «cu ochii deschiși» în toată această perioadă importantă și să nu cădem într-o capcană a delăsării, pentru că nu avem promovarea asigurată din tur", a conchis Viorel Mestecăneanu.
 

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

07 Jan. 2009, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă