„Nu luăm în calcul decât varianta victoriei cu FC Botoșani”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 09:25 Liga 2

În ultimul meci, FC Farul a pierdut întâlnirea cu Delta Tulcea, scor 0-2, partidă pe care o putea câștiga lejer din punct de vedere al jocului prestat, însă finalizarea ocaziilor a lăsat de dorit.

„Cu Delta, am pierdut pe fondul unui joc bun. Dar trebuie să acumulăm și puncte, pentru că fără ele va fi greu să scoatem capul în lume. Jocul în sine mă mulțumește. Aștept mai mult de la unii jucători, dar, per ansamblu, dăm credit, în continuare, acestui grup de copii, care sunt destul de buni și cu care se muncește mult. În meciul cu Delta, dacă dădeam gol din ocaziile pe care le-am avut, alta ar fi fost soarta partidei. Să ținem cont că ei au avut doar un șut pe spațiul porții în prima repriză și acela a fost gol”, a declarat președintele FC Farul, Neculai Tănasă.

În următorul joc, „marinarii” vor întâlni liderul Seriei I, FC Botoșani, confruntare în care președintele Farului spune că nu ia în considerare decât victoria constănțenilor. „Sunt sigur că Farul va face față echipei din Botoșani. Nu luăm în calcul decât varianta victoriei. Altă alternativă nu avem. Toți trebuie să credem în ea. De la jucători, până la antrenori”, ne-a mai spus Tănasă.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 09:25 Liga 2
Pe aceeași temă