Norocul ține cu cei puternici. Astra, al doilea succes la rând în Liga 2, cu Viitorul Pandurii. Florin Stîngă: ”Am avut șansă, suntem realiști”. Reacția lui Robert Riza, omul care a adus toate punctele la Giurgiu

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 10:37 Liga 2
Norocul ține cu cei puternici. Astra, al doilea succes la rând în Liga 2, cu Viitorul Pandurii. Florin Stîngă: ”Am avut șansă, suntem realiști”. Reacția lui Robert Riza, omul care a adus toate punctele la Giurgiu

Astra a reușit o nouă surpriză, în etapa a 3-a din Liga 2. A învins și Viitorul Pandurii, cu scorul de 1-0, grație unui gol din finalul partidei. Nivelul încrederii a început să crească și mai mult în tabăra giurgiuvenilor, mai ales că echipa a început campionatul cu un minus de opt puncte.

Florin Stîngă: ”Le-am transmis jucătorilor că nu trebuie să ne intereseze ce se întâmplă din punct de vedere administrativ”

Astra s-a impus în confruntarea cu gorjenii, de la Giurgiu, grație reușitei lui Robert Riza, care a marcat în minutul 81, cu un șut din lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri. Antrenorul Astrei, Florin Stîngă, a recunoscut că echipa sa a avut și ceva noroc.

Asta pentru al doilea meci la rând, pentru că și în succesul de runda trecută, cu FK Csikszereda, a recunoscut că Astra a avut de partea ei șansa. Însă, Stîngă a promis că, în ciuda dificultăților din club, va încerca permanent să își motiveze jucătorii, să îl facă să joace un fotbal bun, care să contribuie la îndeplinirea obiectivului.

Și la meciul cu Miercurea Ciuc am avut șansă, dar și la meciul acesta am avut șansă. Noi suntem realiști. Eu le-am transmis jucătorilor că nu trebuie să ne intereseze ce se întâmplă din punct de vedere administrativ cu noi. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine, să jucăm cât mai bine, să obținem rezultate pe teren și să practicăm un joc cât mai frumos”, a afirmat Florin Stîngă la finalul partidei Astra – Viitorul Pandurii 1-0.

Robert Riza: ”Ușor-ușor ne vom redresa”

Robert Riza, autorul golului de la Giurgiu, s-a bucurat din perspectivă personală de reușită, dar în principal pentru că Astra a mai redus cu încă trei puncte din deficitul cu care a început campionatul.

Este un gol foarte important, ne apropiem de adevăr să zic așa. Am început cu minus opt puncte, a fost destul de dificil pentru noi, dar ușor-ușor ne vom redresa și sper ca și la următorul meci să facem o figură frumoasă”, a afirmat Robert Riza.

Astra a ajuns la minus două puncte 

Acum, Astra are minus două puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după ce în primele trei etape a înregistrat o înfrângere și două victorii. În etapa a 4-a o așteaptă, la prima vedere, pe hârtie, cel mai ușor meci de până acum, de la care poate spera la cel puțin un egal.

Giurgiuvenii vor evolua în deplasare, la Brăila, cu Dacia Unirea. Formația lui Florentin Petre are un punct după primele trei etape.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-vrea-revansa-dupa-ce-petrolul-a-pierdut-etapa-trecuta-antrenorul-ploiestenilor-e-motivat-inaintea-partidei-cu-fk-csikszereda-nu-trebuie-sa-ne-plangem-suntem-bine-nu-mi-e-f-19196459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paradoxul-cu-care-se-confrunta-steaua-clubul-nu-a-devenit-privat-dar-sponsorii-se-bat-sa-si-asocieze-numele-cu-el-managerul-bogdan-marinescu-sigur-se-vor-mai-concretiza-19196436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-propus-catre-frf-modificarea-de-urgenta-a-punctului-din-regulament-privind-xenofobia-clubul-din-miercurea-ciuc-vrea-amenzi-usturatoare-scaderi-de-puncte-chiar-excluderea-din-compet-19196405

 

 

 

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 10:37 Liga 2
Pe aceeași temă