Noi probleme și la FC Brașov. Brescan a pierdut procesul cu Finanțele și nu mai e administrator judiciar

Marius ANGHEL 06 Dec. 2016, 15:39 Liga 2
Noi probleme și la FC Brașov.** Brescan a pierdut procesul cu Finanțele și nu mai e administrator judiciar

Curtea de Apel Brașov a admis apelul formulat de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov, care contestase numirea Top Expert SPRL, firma condusă de Marian Brescan, ca administrator judiciar al FC Brașov, anunță Monitorul Expres.

În urmă cu mai bine de o lună, tot Curtea de Apel Brașov admitea apelul Admistrației Județeană a Finanțelor Publice Brașov împotriva creditorului majoritar SC ICIM Brașov, prin desemnarea administratorului judiciar TOP Expert SPRL. În aceste condiții, Top Expert SPRL nu va mai fi administrator judiciar la FC Brașov, iar Alexandru Cosmin Gheorghe va reveni ca administrator judiciar provizoriu al clubului!

Miercuri, termen de control

Miercuri este o nouă zi importantă pentru FC Brașov. La Tribunalul Brașov este programat un termen de control în ceea ce privește planul de reorganizare al clubului. La sfârșitul lunii septembrie, instanța a admis cererea lichidatorului Top Expert SPRL, pentru repunerea în termen a realizării un nou plan de reorganizare. Până acum, cei de la Top Expert SPRL nu au depus planul de reorganizare, motivând că au solicitat mai multe informații pentru întocmirea dosarului de la Finanțe.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 06 Dec. 2016, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă