Nicolae Croitoru, prezentat oficial la Poli Timișoara: ”Este un club pe care l-am urmărit cu mare interes încă de la începutul acestui proeict.” Modificarea făcută în stafful tehnic și așteptările de la meciul cu Unirea Slobozia

Anda DELIU 13 Oct. 2021, 22:59 Liga 2
Nicolae Croitoru, prezentat oficial la Poli Timișoara: ”Este un club pe care l-am urmărit cu mare interes încă de la începutul acestui proeict.” Modificarea făcută în stafful tehnic și așteptările de la meciul cu Unirea Slobozia

La 11 zile distanță de când a mers la Timișoara să semneze, Nicolae Croitoru a fost în sfârșit prezentat într-o conferință de presă de Politehnica. Antrenorul dâmbovițean spune că a urmărit de mult proiectul suporterilor și a vrut să vadă până unde puteau ajunge fani cu echipa. Acum, înainte de primul său meci la trupa bănățeană, în deplasare la Slobozia, se așteaptă la un joc dificil.

Clubul are multe probleme, Croitoru e încrezător

Poli a pornit destul de anevoios sezonul, iar preocupările par mai degrabă să se tot aducă șefi, în schimbul fotbaliștilor, cei care joacă. Cu toate astea, Nicolae Croitoru, venit de la FC Pucioasa, din Liga 3, pare optimist.

”Sunt onorat să mă aflu în fața dumnevoastră în calitate de antrenor la Poli Timișoara, mai ales că este un club pe care l-am urmărit cu mare interes de la început proiectului, chiar din Liga 5 și până au ajuns în Liga 2. A fost unic și este în continuare în România. L-am urmărit cu mare atenție, pentru că voiam să văd până unde pot merge lucrurile. A fost o surpriză frumoasă. Am venit la Poli cu încredere, cu dorința de a face echipa să redevină unul dintre cluburile importante ale fotbalului românesc. Este clar că este unul dintre cluburile de tradiție. Vom face totul să reînviem spiritul echipei, să venim cu o altă atitudine, o altă calitate în joc și să aducem rezultate. Sunt convins că dacă vom face lucrurile acestea, și numărul suporterilor va fi mai mare”, a declarat Croitoru.

Se așteaptă la un meci greu la Slobozia

Croitoru nu se îmbată cu apă rece că Poli a câștigat la Slobozia în Cupa României, cu 1-0, la 22 septembrie. ”Va fi un joc dificil, fără doar și poate. Este un adversar cu un parcurs mai puțin bun în ultimele patru etape, după un start de sezon excelent. Au reușit un singur puncte în ultimele patru etape, dar au jucat cu primele patru clasate. Este o echipă bună, cu un antrenor bun, care la jocurile de acasă pune o presiune teribilă pe umerii adversarului. Sunt jucători interesanț, noi am jucat în cupă contra lor. Cu siguranță echipa va fi alta. Cu siguranță vor juca mijlocașii Mustacă și Bolohan, probabil va fi Cruceru la mijloc, Dinu va fi fundaș central, vârful de atac Stoica, care nu au jucat în Cupa României”, a mai spus noul antrenor al Politehnicii.

Schimbări în staff

Poli are și un nou secund, Lucian Dobre, cel care a condus echipa în perioada în care Croitoru a fost la naționala U19, inclusiv la amicalul cu CSC Ghiroda.

”Sunt onorat și încântat să fac parte din stafful Politehnicii Timișoara. Sunt convins că sub îndrumarea domnului profesor vor veni rezultatele mult așteptate de toată lumea. Sunt convins că vom face o treabă bună”, a spus Dobre.

Croitoru l-a cerut ca antrenor cu portarii pe Mădălin Smaranda, astfel că Petru Țurcaș a trecut la echipa de fete. ”La noi, nimeni nu pleacă. I-am propus să rămână în centrul de copii, a optat pentru antrenor la echipa de fete”, a explicat Călin Rosenblum.

În etapa a 10-a, Politehnica Timișoara joacă la Slobozia, cu Unirea, sâmbătă, de la ora 11:00. Ialomițenii au 12 puncte și sunt pe locul 8, iar timișorenii sunt pe poziția a 13-a, cu 10 puncte.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-nicolae-croitoru-pe-banca-poli-timisoara-a-fost-invinsa-de-ghiroda-intr-un-amical-jucat-la-covaci-lucian-dobre-se-pare-ca-nu-au-fost-probleme-fizice-19204810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-10-a-a-ligii-2-incepe-la-miercurea-ciuc-si-se-incheie-la-dej-u-cluj-joaca-vineri-steaua-are-meci-sambata-iar-petrolul-intra-pe-teren-duminica-programul-rundei-si-partidel-19204334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-bogdan-minteuan-ce-spune-nicolae-croitoru-care-inca-nu-a-condus-niciun-antrenament-oficial-cu-echipa-19204401

Anda DELIU 13 Oct. 2021, 22:59 Liga 2
Pe aceeași temă