Nemțenii trag acasă de Sărbători

03 Dec. 2008, 14:23 Liga 2
Nemțenii trag acasă de Sărbători

Ceahlăul a încheiat turul Ligii a II-a, Seria I, îndeplinindu-și obiectivul: locul întâi în clasament, cu victorii la colegele de podium, si cu 35 de puncte. Acesta formatie cladită în vară de managerul Florin Marin, a cărei medie de vârstă este de 23 de ani, a intrat în vacanță. Jucătorii vor petrece alături de conducerea clubului vineri, 5 decembrie, de la ora 18:30, la Restaurant Rustic, în Ștrandul Tineretului, după care vor pleca efectiv în vacanță, de pe 6 decembrie până pe 5 ianuarie 2009.

Marea dorință a majorității jucătorilor și antrenorilor este ca în luna de vacanță să stea alături de familiile lor.

„Vreau să mă odihnesc, dar în primul rând vreau să petrec mult timp cu copilul meu. Sărbatorile de iarnă, și în special Crăciunul, sunt cele mai importante pentru mine”, a spus Radu Lefter, antrenorul cu portarii la Ceahlăul.

Mijlocașului Vlad Achim îi este dor de casă, locurile natale nemaifiind vizitate de patru luni.

„Abia aștept să ajung acasă să îmi petrece vacanța cu familia. Cel mai probabil vom merge la munte”, a spus Achim.

Celalalt mijlocaș central al echipei, moldoveanul Eugen Cebotaru a mai fost acasă, dar numai atunci când a fost convocat la naționala țării sale.

„Vreau acasă, vreau să merg lângă familie careia sa ii dedic toata vacanta”, a precizat golgheterul Ceahlăului, cel care a marcat de nouă ori în tur.

Articol scris de Cristian SOROCEANU

03 Dec. 2008, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă