Necoară a scăpat de coșmar: „Sunt pregătit să joc și în partidele oficiale”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 15:09 Liga 2
Necoară a scăpat de coșmar:**

Sâmbăta trecută, la amicalul cu Steaua, fundașul stânga Cosmin Necoară a jucat toate minutele pentru CF Brăila și a lăsat impresia că a scăpat de coșmarul care l-a urmărit după accidentul pe care l-a suferit. Necoară a avut o evoluție foarte bună, cu toate că adversarul său direct a fost Pârvulescu. Brăileanul a demonstrat că rămâne același jucător sigur în apărare și unul dintre cei mai buni executanți ai loviturilor fixe.

„Pe 28 martie se fac opt luni de la acel eveniment nefericit din viața mea. Dar vreau să uit acel coșmar prin care am trecut, sunt într-o bună formă fizică și pot spune că m-am simțit foarte bine pe tot parcursul meciului cu Steaua. Este o mare bucurie pentru noi că am câștigat chiar și un amical cu echipa care va ieși campioană a României în acest sezon. Și am avut mulți adversari care au jucat anul acesta la nivel înalt. Dar probabil că ei ne-au tratat de sus, noi au jucat cu mare ambiție și a ieșit bine”, a declarat după antrenamentul de luni Cosmin Necoară.

Fundașul brăilean regretă însă că echipa sa a pierdut la Slobozia, dar se gândește în continuare la promovarea în prima ligă. Necoară are avizul medicului să lovească mingea cu capul, a demonstrat că se poate conta pe el și așteaptă să fie titularizat pentru partida de la Năvodari.

„Sincer să fiu mai bine pierdeam cu Steaua și câștigam la Slobozia, dar rămânem în cărțile promovării. Sunt pregătit să joc și în partidele oficiale pentru CF Brăila, decizia va aparține însă antrenorului. Dacă voi titularizat pentru meciul de la Năvodari, să fiți siguri că voi face tot ce depinde de mine să stopăm seria de înfrângeri în fața acestei formații chiar dacă jucăm în deplasare”, a mai spus Cosmin Necoară.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă