„Ne așteaptă un nou meci dificil, dar presiunea parcă nu mai este atât de mare”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 15:38 Liga 2

Rapid Suceava si-a propus sa lege victoriile in campionat. Intorsi invingatori de pe litoral, acolo unde in runda trecuta s-au impus in fata Farului, „ceferistii” tintesc alte trei puncte in meciul pe care il au programat maine, de la orele 11.00, pe stadionul Areni, in compania celor de la Dinamo II, in etapa a XXII-a din Liga a II-a.

„Ne asteapta un nou meci dificil, dar presiunea parca nu mai este atat de mare, cum a fost la Constanta. Am pregatit foarte bine jocul cu Dinamo II, baietii au acum un alt moral, atmosfera la echipa s-a imbunatatit in urma victoriei cu Farul, avem in sfarsit totul lotul de jucatori la dispozitie dupa multe etape, terenul este bun, asa ca avem toate argumentele sa castigam. Si cred ca o sa reusim asta pentru ca cele trei puncte ne sunt absolut necesare, mai ales ca este vorba de un joc impotriva unei contracandidate la retrogradare”, a declarat antrenorul sucevean Bogdan Tudoreanu, care a precizat ca, desi rapidistii nu au mai vazut un ban de la Primarie din luna noiembrie a anului trecut, presedintele Gabriel Clim a facut zilele trecute „pe dracu-n patru” si le-a achitat jucatorilor prima aferenta victoriei cu Farul Constanta.

Bogdan Tudoreanu nu se teme de eventualele intariri de jucatori de care ar putea beneficia Dinamo II si spera ca Semeghin si compania sa fie sustinuti de un public cat mai numeros la meciul de maine, in incercarea „ceferistilor” de a bifa prima victorie pe Areni dupa o seceta de aproape sase luni si jumatate. „Nu ma intereseaza cu ce jucatori vine Dinamo II, important este ce jucam noi. Speram sa vina cat mai multi spectatori, mai ales ca vremea este frumoasa, iar baietii au nevoie de incurajarile publicului”, a mai spus antrenorul Rapidului.

In meciul din tur, Rapid Suceava s-a impus in „Stefan cel Mare”, cu scorul de 2-1.

Sursa: Gazeta de Suceava

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă