„N-ar fi rău un egal”

07 Oct. 2011, 14:52 Liga 2

Evident, se începe de la 0-0. Dar și de la 3-3. Adversare directe sâmbătă, CF Brăila și FCM Bacău numără câte trei victorii în aceste prime șapte etape, toate fiind obținute împotriva acelorași echipe: FC Snagov, Callatis Mangalia și CSMS Iași! „N-ar fi rău ca și la finalul celor 90 de minute scorul să fie unul egal. Asta nu înseamnă că mergem la remiză. Ne dorim victoria”, a prefațat întâlnirea de sâmbătă, de la Brăila, antrenorul Bacăului, Gheorghe Poenaru.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” are toate motivele să țintească toate cele trei puncte. În ultimele trei etape, echipa sa a obținit tot atâtea victorii, vădind un trend ascendent. „Am început campionatul mai greu și din pricina tracului, inerent unei formații alcătuite preponderent din jucători tineri, aflați la debutul în liga secundă. Acum, însă, o dată puși pe direcție, vrem să mergem pe linia aceasta”, a declarat Madalin Luncanu, autorul golului prin care FCM Bacău a învins Iașiul sâmbăta trecută.

Brăila reprezintă însă o nucă tare pe teren propriu. De altfel, formația pregatită de Ion Viorel este singura din întreaga Serie I care nu a cedat nici măcar un punct în fața propriului public.
Având în fundașul dreapta Bosoi principalul realizator al echipei, cu patru goluri înscrise, și contând pe doi atacanți precum Pălimaru și Borbely, brăilenii marchează pe bandă rulantă. Dar și încasează la greu, dovadă fiind cele 15 goluri primite în cele șapte runde.

Băcăuanii vor pleca spre Brăila în această dimineață, contând pe lotul complet. „Suntem gata, pregătiți și capabili pentru obținerea unui nou rezultat bun”, a dat asigurari căpitanul „galben-albaștrilor”, Gabriel Boghian, unul dintre cei mai în formă jucători ai FCM-ului.

Partida dintre CF Brăila și FCM Bacău va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Zoltan Erdei (Slatina), iar la cele două linii pe Liviu Cătălin Guloiu și Dan Vasile Popescu (ambii Buzău).

Sursa: Deșteptarea

07 Oct. 2011, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă